AKP Muş Milletvekili Aday Adayı Mehmet İkbal Ballı'nın şirketi Fiba Halı Medikal Temizlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi'ne 2023 yılında adeta piyango vurdu. Ballı'nın şirketi Fiba ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Esenyurt Turgut Özal Stadı tadilatı ve onarım ihalesini 91 milyon 390 bin TL bedelle kazandı. 16 Ocak 2023'te sözleşme yapıldı.
DEPREM KONUTLARINI DA ALDI
Ardından Malatya'da, depremzedeler için yapılacak deprem konutlarının ihalesini, 1 milyar 389 milyon TL sözleşme bedeli ile üç ortaklı şirketler grubu kazandı. Ballı'nın şirketi de üç ortaktan biri. 27 Mart 2023'te sözleşme yapıldı. Kocaeli Valiliği'nin Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı Binası Yapım İşi ihalesini de Ballı'nın şirketi ile Yörük yapı şirketinin ortaklığı kazandı.

Mehmet İkbal Ballı, 2015 seçiminde AKP'den Muş Milletvekili aday adayı olmuş ve bu afişle oy istemişti.
3 Ekim 2023'te 967 milyon 790 bin 49 TL'lik sözleşme yapıldı. Son olarak AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Derince İlçesi Belediye Hizmet Binası İkmal İnşaatı ihalesinin kazananı da Ballı oldu. Ballı'ya ait, Fiba Halı ve Mabeyn İnşaat firmaları 13 Ekim'de belediye ile 174 milyon 890 bin liralık sözleşme imzaladı.
Sözcü
7’den 70’e adalet arayan toplum olduk45 izlenme
Fidel Castro, Atatürk’e hayranlığını böyle anlatmış: "Öldükten sonra ülkesini yöneten tek lider"122 izlenme
Erdoğan döneminde terfi etti, işini yaptı, tutuklandı!11 izlenme
Kayıp Rojin’i arama çalışmaları 7’nci gününde! Telefonu kriminale gönderildi28 izlenme
Ucuz ürünlerden alabilmek için markette yarış28 izlenme
İstanbul’da görev yapan hemşire koronavirüsten yaşamını yitirdi195 izlenme
KKM 60 milyar doları yutarak sıfırlanıyor11 izlenme
İran füzeleri, Katar'daki Lusail Stadyumu semalarında görüldü!42 izlenme