Gazeteci Bünyamin Gezer, TV5 ekranlarında yayınlanan Ankara Bürosu programına katıldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevden alınacağı iddiaları hakkında konuşan Gezer, daha önce Devlet Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvanlık Bakanlığı görevlerini üstlenen Faruk Çelik'in İçişleri Bakanlığı'na hazırlandığını öne sürdü.
Gezer, ''Sayın Faruk Çelik ile görüşülmüş ve İçişleri Bakanlığı'na hazırlanıyor. Yakın ekibi tarafından söylenen de Faruk Çelik'in bugün, yarın İçişleri Bakanlığı'na getirileceği konuşuluyor'' ifadelerini kullandı.
Gezer ayrıca Hadi Özışık'ın Süleyman Soylu'ya ilişkin 'Erdoğan cumhurbaşkanı seçilince görevi bırakacak' iddiasına ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Gerçek Gündem
İBB'de soygun skandalı büyüyor: 26 milyon!106 izlenme
AKP’li belediye ile ilgili şoke eden iddia!25 izlenme
AKP'yi sarsacak bomba iddia! AKP'li yöneticiler o partiye katılacak!98 izlenme
Doğalgaza gizli zam! Yeni fiyat baz alınacak32 izlenme
Ömer Öcalan dün İmralı’ya götürüldü, 43 ay sonra ilk görüşme gerçekleşti22 izlenme
Kampüste güpegündüz bir kadın katledilmişti: Rektör, istifa sloganlarını böyle dinledi8 izlenme
Somalı madenciyi tekmeleyen Yusuf Yerkel’e 6000 euro maaş, kira desteği, son model Mercedes!55 izlenme
İktidar, müteahhitleri zengin etti!38 izlenme