Tacizden kaçan Kübra K. bindiği takside, Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gül Gürer ile karşılaştı. Olay sonrasında gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma tamamlandı. Şüpheli Mustafa E., 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.
İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Kübra K. yolda yürüdüğü esnada bir kişi arkasından gelerek koluna girdi. Kübra K. tepki göstererek kaçmak istedi ancak Mustafa E. sarılmaya çalıştı. Bunun üzerine Kübra K. kaçarak karşısına çıkan bir taksiye bindi ve “Peşimde tanımadığım biri var. Lütfen bana yardım edin" dedi.

SAVCI TAKSİDEYDİ
O sırada yolcu olarak takside Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gül Gürer bulunuyordu. Savcı Gürer yardım isteyen kadını taksiye aldı.
TACİZCİ GÖZALTINA ALINDI
Şüpheli Mustafa E. ise taksiye gelerek Kübra K. için “Bu kız benim sevgilim, siz yalan söylüyorsunuz. Bana kimliğinizi gösterin" dedi.
Savcı Ayşe Gül Gürer, durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.
ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN YARDIM ETMEK İSTEMİŞ
Mustafa E. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame olay anlatıldı. Şüpheli Mustafa E. ifadesinde olay günü Kübra K.'nın alkollü olduğunu anlaması üzerine yardım etmek için geldiğini, tanıkların olayı yanlış anladığını iddia etti.

SEBEPSİZ YERE SUÇLAMASI HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA AYKIRI DENDİ
İddianamede şüpheli ile Kübra K. arasında bir husumet bulunmadığı, Kübra K.'nın şüpheliyi sebebsiz yere suçlamasının hayatın olağan akışına aykırı olduğu belirtildi.
Şüphelinin Kübra K.'nın koluna girmesi, müştekinin onu uzaklaştırmaya çalışmasına rağmen sarılmasının anlık eylemler olmadığı, süreklilik arz ettiği, bu nedenle eylemlerin sarkıntılık aşamasını aştığı kaydedildi.
17 YIL 6 AY HAPİS TALEBİ
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli Mustafa E. hakkında "Cinsel saldırı" ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
Yeniçağ
CHP olağanüstü kurultay kararı aldı14 izlenme
Salgını yanlış maske hortlattı!148 izlenme
Merkez bankası başkanının değişmesi piyasaları ve para politikasını nasıl etkileyebilir?21 izlenme
Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder'i hatırlattı: Erdoğan’a İmralı üzerinden sert yüklendi5 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Yalan ifadelerle dolu dolu 5,5 seneleri geçti!"17 izlenme
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın Dünya'ya dönüşü yine ertelendi24 izlenme
Başka yer mi bulamadınız? Bu ne saygısızlık!104 izlenme
Sinan Ateş davasında gerekçeli karar: 5 kişiye ağırlaştırılmış müebbet, 10 sanığa beraat!32 izlenme
Balıkesir'in Savaştepe ile Altıeylül ilçeleri arasında çıkan orman yangını devam ediyor! Bir mahalle tahliye edildi
Erdoğan'a yakın isimden itiraf gibi 'Kur Korumalı TL Mevduat' yorumu! 'Hazine'ye yük gelip gelmeyeceği daha sonra belli olacak'
Bakanlar pahalılığı bizzat gördü
Otomobil ihracatında %7 azalma yaşandı!