Tanju Özcan’dan Eren Erdem’e şok sözler: "Trol ekibinin başı. Muharrem Bey ‘Faili FETÖ’dür ama bunu yayan CHP’de trollük yapan trol ekibinin başı Eren Erdem gibi isimlerdir" dedi"

Tanju Özcan’dan Eren Erdem’e şok sözler: "Trol ekibinin başı. Muharrem Bey ‘Faili FETÖ’dür ama bunu yayan CHP’de trollük yapan trol ekibinin başı Eren Erdem gibi isimlerdir" dedi"
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
23 izlenme 28 Temmuz 2023
Reklamlar

Tanju Özcan, katıldığı bir canlı yayında Muharrem İnce'ye kurulan kumpas hakkında konuştu. Özcan, "Muharrem Bey ‘Faili FETÖ’dür ama bunu yayan CHP’de trollük yapan trol ekibinin başı Eren Erdem gibi isimlerdir" dedi.



CNN Türk'te katıldığı bir canlı yayında Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye yönelik ‘montaj kaset’ ve ‘sahte dekont’ kumpası hakkında açıklamalarda bulundu.

Özcan, "Sayın Muharrem İnce konuyu bana kısmen anlattı. Dosyada da gizlilik kararı vardı. Ama  Muharrem İnce'ye yapılan operasyon klasik bir operasyon değil. Muharrem Bey 'Faili FETÖ’dür ama bunu yayan CHP’de trollük yapan trol ekibinin başı Eren Erdem gibi isimlerdir’ diyor" ifadelerini kullandı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Instagram yasağına şikâyet yağdı: "Yakında nefes almamıza da engel gelir" SAADET Partisi’nin SAHA EXPO Fuarı'ndaki İsrail protestosuna polis engeli Sosyal medyada 'Asgari ücretliler ölsün' demişti, hırsızlık yaparken yakalandı! Malezya'da eski başbakan Necip Rezak, en az 4.5 milyar dolar hortumlanmasına ''Aldatıldım'' savunması yaptı!