Arnavutluk polisinden alınan bilgiye göre kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu firari Faruk Fatih Özer'e yardım ve yataklık ettiği gerekçesi ile Arnavutluk vatandaşı E.H., Tirana polisi tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
E.H.'nin polis soruşturmasında konuşmadığı ve yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Fatih Özer'i tanımadığını söyleyen E.H., firari Özer'e yardım ettiği yönündeki suçlamaların doğru olmadığını savundu.
Ancak polisin elinde, Arnavutluk vatandaşı E.H.'nin "Fatih Özer'in Arnavutluk'a gelmesine yardım eden kişi" olduğuna dair çok sayıda delil bulunduğu öğrenildi.
625 kişilik katiplik ilanına 5 binden fazla kişi başvurdu38 izlenme
Cem Yılmaz kime oy vereceğini açıkladı30 izlenme
Korkutan tablo! PTT önündeki kuyruğun sonu görünmedi!107 izlenme
Mansur Yavaş: 1 Nisan’da Ankara kirli siyasetten kurtulacak186 izlenme
Atatürk’ün yurt gezilerinde kullandığı vagonu “Beyaz Tren”119 izlenme
AKP'li isimden pes dedirten Anıtkabir beğenisi!50 izlenme
Narin'in kaybolduğu gün paylaşılan mesajın sırrı: Aileden kimse cevap veremedi107 izlenme
Borca batan turizmci tefecinin eline düştü8 izlenme
Türkiye'den Almanya'ya ilticada rekor! Türkiye'nin düştüğü kategori içler acısı
Özgür Özel kürsüde AKP'lilerin gözüne bakarak söyledi: "Asker indir demiyorum! Mama yolla! Su yolla! Un yolla! Ekmek yolla! Bunu yapmadan bu millet sizi burada oturtmaz"
MHP’den FETÖ eleştirisi: Çaycı, çorbacı var siyasetçi yok!
Kriz Google aramalarına da yansıdı! "Böbreğimi satmak istiyorum"