Kremlin muhabiri Dmitri Smirnov, Telegram’dan yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın ‘Aurus’ makam aracının fiyatını sorduğunu yazdı. Buna göre; Erdoğan, Putin’den 18 milyon ruble (yaklaşık 1.6 milyon Türk lirası) yanıtını alınca “Düşüneceğim” yanıtını verdi.
Dmitriy Smirnov adlı bir başka Rus gazeteci ise, Erdoğan’ın “Ne zaman yapıldı” diye sorduğunu yansıtan bir videoyu Twitter hesabından paylaştı.
Smirnov’un aktardığına göre; Putin ile Erdoğan arasında ilginç bir konuşma daha yaşandı.
Rus lider, fuarda sergilenen ve başkanlık aracındaki gibi geniş bir oturma alanına sahip 8 milyon dolar değerindeki helikopteri satın alırsa, makam aracını Erdoğan’a hediye edeceğini söylüyor.
Bu sırada gülüşmeler yaşanırken, Erdoğan’ın “Okay”, Rus heyetinden biri ya da tercümanın ise Rusça olarak “Tamam, anlaştık” dediği duyuluyor.
Yemeklerin kirli tabldotlarla verilmesine sinirlenen işçiler yemekhaneyi dağıttı24 izlenme
Milyarlık ihaleyi Kalyon’a verdiler44 izlenme
Limak, Akbelen’i bitirdi sıra Gökova Körfezi’nde16 izlenme
Eskiden AKP’ye oy verdiğini söyleyen Konyalı esnaf: “Tamamen değişken bir parti oldu. Zengin partisi oldu. Artık bizim partimiz değil”25 izlenme
Hastanede çocuklar istismar edildi, savcılığa bildiren çalışan gözaltına alındı!489 izlenme
İsrail İran'ın başkenti Tahran'a hava saldırısı başlattı13 izlenme
Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı: Son iki yılın zirvesi!74 izlenme
Sedat Peker Veyis Ateş'e dikkat çekti: "Yine savcılığa gitmedi"35 izlenme