Yalı Çapkını'ndan tüyleri diken diken eden 100. yıl kutlaması: "Cumhuriyet çok yaşa"

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
28 izlenme 28 Ekim 2023
Reklamlar

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Yalı Çapkını' dizisinin oyuncuları ve ekibi Cumhuriyet'in 100. yılını sosyal medyada paylaştıkları videoyla kutladı.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi kadrosu Cumhuriyet'in 100. yılını çok konuşulacak bir videoyla kutladı.

yali-capkini.jpg

Yalı Çapkını resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde dizide 'Kazım' isimli karakteri canlandıran oyuncu Diren Polatoğulları, tüm kadroyu yalının bahçesine çıkarıyor.

yali-capkini2.jpg

Yalının bir yanına Türk bayrağı asılırken diğer taraftan ise dizinin teknik ekibi dev Atatürk bayrağı asıyor.

yali-capkini-ataturk.jpg

"CUMHURİYET ÇOK YAŞA"

Videonun devamında ise hep bir ağızdan "Cumhuriyet çok yaşa" sözleri duyuluyor.

yali-capkini8.jpg

Yalı Çapkını resmi hesaplarından o anlar şu sözlerle paylaşıldı:
"Cumhuriyet çok yaşa! Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük armağını olan Cumhuriyet'in 100. yılı kutlu olsun!"

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir ilde daha ulaşıma dev zam! Murat Kurum, Atatürk Havalimanı yıkımını böyle savundu: "Şölenler konserler düzenleyeceğiz" Şahan Gökbakar canlı yayında petrol koklayan Ahmet Hakan'ı böyle ti'ye aldı Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Mafya yöntemine başvuracaksan o koltuktan ayrılacaksın