Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi kadrosu Cumhuriyet'in 100. yılını çok konuşulacak bir videoyla kutladı.

Yalı Çapkını resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde dizide 'Kazım' isimli karakteri canlandıran oyuncu Diren Polatoğulları, tüm kadroyu yalının bahçesine çıkarıyor.

Yalının bir yanına Türk bayrağı asılırken diğer taraftan ise dizinin teknik ekibi dev Atatürk bayrağı asıyor.

"CUMHURİYET ÇOK YAŞA"
Videonun devamında ise hep bir ağızdan "Cumhuriyet çok yaşa" sözleri duyuluyor.

Yalı Çapkını resmi hesaplarından o anlar şu sözlerle paylaşıldı:
"Cumhuriyet çok yaşa! Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük armağını olan Cumhuriyet'in 100. yılı kutlu olsun!"
Yeniçağ
Alım güçleri sorulan genç kızların cevapları gerçekleri gözler önüne serdi: "İşe gelip gidiyoruz ama gördüğünüz gibi beş kuruş paramız yok"
‘Sağlıkta çağ atladık’ iddiası yine çöktü: Dokuz defa açılışı yapılan hastaneye çivi çakılmıyor!
'Mustafa Kemal askerleriyiz' dedikleri için soruşturma açılan teğmenlerin ifadelerinin tam metni
CHP'nin Ankara mitingine katılan TİP Milletvekili Sera Kadıgil: "Saray rejimi neredeyse onun tam karşısında duruyoruz"
AB ülkeleri harekete geçti! Suriyelilerin sınır dışı edilmesi masada
Ordu Valisi, 1 milyon lira ödeyip güreş ağası oldu!
CHP'li milletvekilleri ODTÜ'de öğrencilere destek için TOMA'ların önüne geçti!
Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün dünürü AKP’den Milletvekili adayı oldu!
İnan Güney'e destek için gelinlik ve damatlıkla belediye önüne geldiler!
Doğal gaz ve elektrikten alınan yüzde 18'lik KDV'nin düşürülmesi teklifi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi!
Kanalizasyona akıtılan kurban kanları iki daireyi kullanılamaz hale getirdi
Adana'da, üreticiler patatesleri yola döküp eylem yaptı !
Türkiye bizden zengin Azerbaycan'a 250 milyon dolar hibe etti! Neyin kıyağı bu?
İmamoğlu’ndan ‘büyük yolsuzluk’ açıklaması! "Bir günde 36 milyon dolar. Belgeler elimde"