UEFA Uluslar Ligi C Ligi’nde mücadele eden A Milli Takım’ın, Litvanya ile karşı karşıya geleceği maç öncesi pankart krizi yaşandı. Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde Göztepeli taraftarların hazırladığı bazı pankartların stada alınmadığı öne sürüldü.
Sözcü'de yer alan habere göre, İzmir’de oynanacak mücadele öncesi A Milli Takım’a destek vermek için stada gelen taraftarların tribünlere asmak için hazırladığı “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” yazılı pankarta emniyet yetkilileri izin vermedi.
İzmir emniyetinin içeriye alınmasına izin vermediği kırmızı beyazlı bayrak sosyal medyanın gündemine oturdu. Gürsel Aksel Stadı’nda ilk kez oynanacak maç için hazırlanan pankartlar uygulanan yasak nedeniyle dışarıda kaldı. Yaşananlar sonrası birçok sosyal medya kullanıcı, TFF’ye tepki gösterdi.
Göztepe taraftarının Gürsel Aksel Stadı’na sokmak istediği fakat izin verilmediği için dışarıda tuttuğu pankartlar arasında “Yalı” ve “Kenar Mahalle” yazılı pankartların da olduğu öğrenildi.


Yeni havalimanında ikinci şok! Bir yandaş daha çekiliyor149 izlenme
Erdoğan alanı dolduramamıştı, Kılıçdaroğlu'nun mitingi tıklım tıklım doldu!63 izlenme
Eyleme katılmaları suç sayıldı: "Öğrenciler dönem ortasında yurtlarından atıldı"21 izlenme
Almanya'dan Türkiye'ye dönen kaçaklara ayda 2 bin Euro46 izlenme
AKP’li belediyeden 35 milyonluk usulsüz ihale!132 izlenme
Tank palet fabrikası tartışmasında CHP’den AKP’ye 9 kritik soru!197 izlenme
AKP'li belediyenin meydan ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!158 izlenme
'AKP'de istifa sesleri yükseliyor'41 izlenme
AKP'nin 'taşerona kadro' yalanında yeni perde: Kadro yerine iktisadi teşekkül işçiliği!
Yıllarca Akit okuyan İHL öğretmeni: Oyumu CHP’ye vermekten başka çarem kalmadı
Mehmetçik yeni yılı bu videoyla kutladı: "Barışın, huzurun ve güvenliğin teminatıdır Mehmetçik"
Zeytin yetişmeyen ülkede zeytinin fiyatı 50 TL iken Türkiye'de neden 250 TL?