Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlıların İl Jandarma Komutanlığındaki işlemleri sürüyor.
Buradaki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye gönderildi. Aralarında otel sahibi Halit Ergül'ün de bulunduğu zanlılar, jandarma ekipleri tarafından adliye binasının alt katındaki kapalı otopark girişinden içeriye alındı.
Öğle saatlerinde adliyeye sevk edilen 8 şüphelinin ise savcılık sorgulamaları tamamlandı. Aralarında işletme sahibi Halit Ergül ve şirket genel müdürü Emir Aras'ın da bulunduğu 8 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Kaynak: ANKA
Gerçek Gündem
Dini vakıfta cinsel istismar davasında kan donduran detay34 izlenme
Sarıkamış Şehitliği'ni ahıra çevirdiler! "Büyük saygısızlık"47 izlenme
Orta Doğu’da savaş 4. gününde! Netanyahu'nun 'boşaltın' açıklaması sonrası Tahran'da patlama sesleri21 izlenme
AKP’li Kenan Sofuoğlu, kirasını ödeyemeyen kiracısı esnafa haciz getirdi!120 izlenme
Yunanistan'ın ateş açtığı geminin yıllar önce İsrail'e saldıran Mavi Marmara olduğu ortaya çıktı.24 izlenme
Boğaziçi tuhaf rektör atamaları ile yok edilmek istenirken Merkez Bankası'na atanan üç isim de Boğaziçili çıktı26 izlenme
Minguzzi ailesine tehdit soruşturmasında tutuklu sayısı 6'ya yükseldi20 izlenme
Erdoğan “Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntılar içerisinde” deyince Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde halkın su ve ulaşımda nasıl soyulduğunu açıkladı!40 izlenme