Yardım için gittiği evde, genç kızın pazardan topladığı çürük meyveleri görünce söyleyecek söz bulamadı

Yardım için gittiği evde, genç kızın pazardan topladığı çürük meyveleri görünce söyleyecek söz bulamadı
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
26 izlenme 10 Ağustos 2023
Reklamlar

Sosyal medyada Ankara Abisi olarak bilinen Yasin Oyanık, yardım için gittiği bir evde çöpten toplanan meyveleri görünce ne diyeceğini bilemedi.



Sosyal medyada Ankara Abisi olarak bilinen Yasin Oyanık'ın son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Oyanık, yardım için gittiği bir evde 16 yaşındaki genç kızın pazardan topladığı çürük meyveleri görünce söyleyecek söz bulamadı.

O paylaşıma yorum yağdı. 

Odatv.com 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu anketine AKP ve MHP’liler damga vurgu! Çarpıcı Erdoğan detayı Zamlar yurttaşın elini yakıyor! Erken saatlerde uygun fiyata gıda kuyruğu! Millet vergiye, vekili kebaba doyacak Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.480 yeni vaka tespit edilirken, 9 kişi hayatını kaybetti, 1.526 kişi sağlığına kavuştu!