Home
22 Kasım 2020 ( 65 izlenme )
Reklamlar

Yasaklar AKP'lileri kapsamıyor mu?


Yeni Koronavirüs tedbirleri kapsamında restoran ve kafelerin yalnızca paket servis hizmeti vermesi kararlaştırılırken, Bursa’da tartışma yaratacak bir olay yaşandı.



Bir restoranın Bakan yardımcısının da içinde olduğu iddia edilen bir grup tarafından açtırılıp hizmet vermesi, aynı bölgede bulunan esnaf tarafından tepkiyle karşılandı.

Odatv’den Rabia Deniz’in haberine göre; Yaklaşık 50 kişilik bir grup restoranda yemek yediği sırada Bursa Valiliği ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan şikayet sonrasında bölgeye gelen ekipleri korumalar “10 dakika sonra boşaltacağız” diyerek içeri almadı.

Yemeklerini yiyen grup, hesap ödedikten sonra restorandan ayrıldı.


http://www.krttv.com.tr/gundem/yasaklarakplilerikapsamiyormuh54879.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekonomistlerden beklenen yüzde 25'lik asgari ücret artışına tepki Kendi vatandaşına ''Bugün git yarın gel'' diyen İŞKUR Suriyeliler için seferber oldu! Sadece bir ilçede en az 700 Suriyeli kamuda işe alınacak! Bir sigara grubuna daha zam geldi Meclis, 57 lüks araç kiralayacak