Anasayfa1
02 Mart 2019 ( 231 izlenme )
Reklamlar

Yıllarca Akit okuyan İHL öğretmeni: Oyumu CHP’ye vermekten başka çarem kalmadı

Atatürkçü ilahiyatçı Cemil Kılıç kendisini arayan bir İHL hocasının isyanını yazdı.


Ateistlerin Müslümanlara göre Kuran’a daha uygun yaşadığını söyledikten sonra görevinden uzaklaştırılan ilahiyatçı Cemil Kılıç, İmam Hatip Lisesi öğretmeni ile yaşadığı bir olayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Kılıç twitter hesabından, “Yıllarca AKİT GAZETESİ okumuş, abone olmuş, abone bulmuş, kapı kapı gazeteyi dağıtmış bir İHL öğretmeni ile biraz önce konuştum. AKİT’i bırakalı 3 yıl olmuş. Artık oyumu CHP’ye vermekten başka çarem kalmadı dedi. Kendisi tefsir uzmanıdır. İlginç değil mi?” tweetini paylaştı.


 

 

Yıllarca AKİT GAZETESİ okumuş, abone olmuş, abone bulmuş, kapı kapı gazeteyi dağıtmış bir İHL öğretmeni ile biraz önce konuştum. AKİT'i bırakalı 3 yıl olmuş. Artık oyumu CHP'ye vermekten başka çarem kalmadı dedi. Kendisi tefsir uzmanıdır. İlginç değil mi?

874 kişi bunun hakkında konuşuyor

http://halktv.com.tr/gorevindenuzaklastirilanilahiyatcicemilkilicimamhatiphocasichpyeoyverecek379297

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanlı yılbaşı! Kent harabeye döndü… Ölü ve yaralılar var Muharrem İnce 'O tekme atandan hesap sormasam namerdim!' Ekonomik açıdan zor durumda olan Bangladeş'te elektrik tasarrufu için okul ve çalışma saatleri azaltıldı. Başkanlar gitti milyonluk araçları kullanan yok!