Home
01 Aralık 2022 ( 55 izlenme )
Reklamlar

TRT spikeri FETÖ'cü Hakan Şükür'ü hatırlatınca, yayından alındı!


TRT’de Kanada Fas maçının spikeri Alper Bakırcıgil, Fas'ın 4. dakikada kaydettiği golden sonra dünya kupalarındaki en erken golün Hakan Şükür'e ait olduğunu hatırlatınca devre arasında yayından alındı.



Katar'da düzenlenen Dünya Kupası maçları tüm hızıyla sürüyor. Türkiye, Dünya Kupası maçlarını TRT ekranlarından seyrediyor.

KanadaFas arasında oynanan maçta Fas, maçın 4'üncü dakikasında ilk golünü kaydetti. TRT ekranlarında o dakikalarda spiker Alper Bakırcıgil, dünya kupalarındaki en erken golün Hakan Şükür'e ait olduğunu hatırlattı.

Bakırcıgil, Hakan Şükür'ü hatırlatmasının ardından devre arasında yayından alındı. İkinci devrede maçı Cüneyt Kıran anlattı.

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul’u yaşanmaz bir kent haline getiren AKP, belediyeyi de rant kapısına çevirdi: Yaptılar yine yaparlar, izin vermeyeceğiz! İki litre yağ, bir paket tavuk, salça ve çay alabiliyor! Emekli ikramiyesine bin TL'lik zamma tepki: 'Sadaka' Sağlık Bakanı'nın iitirafıyla Şehir Hastaneleri gerçekleri ! Aşısızlara test zorunluluğu kaldırıldı!