Anasayfa1
11 Şubat 2023 ( 44 izlenme )
Reklamlar

Yine o şirket yine yeni bina yine yıkım…


Kahramanmaraş depremleri sonrası büyük hasar gören Hatay'da faaliyet gösteren İshar İnşaat'ın geçtiğimiz yıl tamamladığı 88 dairelik bir apartmandan sonra 2020 yılında bitirdiği ofis projesinin çöktüğü ortaya çıktı.


6 Şubat günü Türkiye'nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan iki depremde 20 binden fazla insan hayatını kaybetti. Eski binaların yanı sıra yeni yapılan binaların da yıkılması dikkat çekti.

Hasar ve can kaybının en yüksek olduğu illerden Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi'ndeki Daplan Sokak'ta bulunan tüm apartmanlar yıkıldı.

Yıkılan binalardan İshar 10 Apartmanı’nı geçtiğimiz yıl İshar İnşaat tamamlamıştı.

İshar Plaza 2020 yılında satışa çıktı

2015 yılında inşaat mühendisi İsa Harbeli tarafından kurulan İshar İnşaat’ın 2020 yılında yapımını tamamladığı iş merkezinin de depremde yıkıldığı ortaya çıktı.

Depremde yıkılan İshar Plaza şirketin sosyal medya hesaplarında bölgenin en prestijli ofis projesi olarak pazarlanmıştı.

İshar Plaza depremden sonra bu hale geldi.


Depremden sonra internet sitesini kapatan İshar İnşaat’ın telefonları da yanıt vermiyor.


Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

“Kaynağı belirsiz para”da patlama! "Sağlık turizmi"nde menzilcilere güzel 'jest'! Bir bakan daha özür diledi! Ziya Selçuk "Özür dilerim" Barış Terkoğlu açıkladı: "Ensarcı Başkanın Sırpların silahını MKE'ninmiş gibi sattığı ortaya çıktı"