İstanbul seçimlerine ilişkin itiraz süreci tamamlanmak üzere. YSK'nın İstanbul seçimi ile ilgili olağanüstü görüşmesini pazartesi günü yapması bekleniyor.
Ara kararlar gereği, İstanbul'daki 39 ilçe seçim kurulundan iddiaların araştırılması istenmişti. Bugüne kadar 36 ilçe seçim kurulu, araştırmalarını tamamladı, 3 ilçe seçim kurulundan sonuçların gelmesinin ardından YSK üyeleri, gelen cevapları inceleyecek. Bu sürecin ardından İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili son karar verilecek.
AKP Büyükçekmece; MHP İstanbul geneli ve Maltepe için olağanüstü itirazda bulundu. İtirazlara ilişkin ilçelerden belgeler Perşembe günü YSK'ya ulaştırılacak. Belgelerin tesliminin ardından Pazartesi günü olağanüstü itiraz gündeme alınacak.
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/yskakpninitirazininezamangoruseceginiacikladi392261h
Doğalgaz faturalarına son ! Evini günde 2 liraya ısıtıyor1116 izlenme
Mimarlar Odası, Danıştay kararını duyurdu: Sarayın kaçak ve hukuka aykırı olduğu tescillendi!117 izlenme
Ankara Emniyet Müdürlüğü hakkında 'çıplak arama' nedeniyle suç duyurusu15 izlenme
'Oyunuzu kime vereceksiniz ?' sorusuna öyle yanıt verdiler ki !3294 izlenme
Maltepe İlçe Milli Eğitim’den öğretmenlere: Ev ziyaretlerinde 15 Temmuz konuşun223 izlenme
Kredi kartlarına bayram sonrası yeni düzenleme26 izlenme
Otogaza zam kapıda!40 izlenme
Atatürk'e hakaret eden Furkan Bölükbaşı'nın FETÖ geçmişi ortaya çıktı!141 izlenme