AKP’den istifa ederek bağımsız olan Şanlıurfa Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar, CHP saflarına geçti.
Nisan ayında “Ben orada artık bu şekilde durmak istemiyorum. 18 encümen var, hiçbir kararda bize danışılmıyor. En iyisi oradan çıkmak daha mantıklı” şeklinde sözlerle istifasını açıklayan Kanar, CHP’ye geçti.
Münir Kanar’a parti rozeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takıldı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Kanar'ın CHP'ye katılmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ederek partimize katılım sağlayan Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar'a rozetini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Viranşehir için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun."
ZEHİR ZEMBEREK SÖZLERLE İSTİFA ETMİŞTİ
AKP listelerinden Viranşehir Belediye Meclisi Üyesi seçilen Münir Kanar, nisan ayında “Seçilmişlerin belediye iç işleyişinde etkilerinin olmadığı, seçim bölgelerine bir çöp konteyneri gönderemeyecek kadar aciz olan bir yerde siyaset yapmayı doğru bulmadığım için parti üyeliğinden istifa edip meclis üyesi görevimi bağımsız olarak sürdüreceğim" açıklaması yaparak partisiyle yollarını ayırdığını duyurmuştu.
Yeniçağ
Taksim'deki hain saldırıda 17 kişi tutuklanmıştı, ifadeler ortaya çıktı!53 izlenme
Karantinadaki umreciler için yeni kararlar!107 izlenme
'Sürgün suçtur' dedi, İzmir’den İran sınırına sürüldü!58 izlenme
AKP'li belediye Muharrem çadırını kaldırdı!191 izlenme
Haklarını arayan öğretmenlere polis müdahalesi: 5 gözaltı!26 izlenme
96. Gazi Koşusu’nu kazanan Özcan Yıldırım: "Atatürk’ün bahçesini gördüm!"39 izlenme
Emeklilerin alacağı bayram ikramiyelerinin tutarı belli oldu45 izlenme
Yılın ilk 4 ayında 5 bin 835 şirket kapandı32 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun Yusuf Tekin'in nasıl profesör olduğunu anlattığı konuşma yeniden gündem oldu!
Niğdeli çiftçi böyle isyan etti: Vallahi battık billahi battık, Allah çarpsın battık!
S&P Global Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti
AKP'li Belediyeden öğrencilere kötü haber: Kriz var burslar iptal