İzmir’de bugün Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinliğe katılan CHP’li Başarır, sonrasında CHP Karşıyaka İlçe Başkanı, gençlik kolları başkanı ve üyeleri, CHP Mezitli İlçe Başkanı ve partililerle birlikte Naldöken Köprüsü’nde “Fakirler Kurdu, Mafyalar Çaldı. Her ay 10 bin doları hangi siyasetçi aldı?” yazılı pankartı açtılar.
Pankartın asılmasından sonra açıklama yapan Başarır, şunları söyledi:
“Fakirler kurdu, zenginler çaldı. 10 bin dolar aylığı mafyadan hangi siyasetçi aldı? Açıklamadıkları sürece Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu suça ortaktır. Şimdi, güzel İzmir’den soruyoruz 10 bin dolar aylığı hangi siyasetçi aldı?”
Daha önce de Boğaziçi köprüsünden, CHP İstanbul milletvekilleri Mahmut Tanal ve Sera Kadıgil Sütlü ile “128 Milyar Dolar Nerede?” sorulu pankartı açan CHP’li Başarır, “Herkes soruyor; il, ilçe başkanlarımız soruyor, bizler halkımız adına soruyoruz, 10 bin dolar aylık alan siyasetçi kim?” dedi.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ise “128 milyar doları sorduk, cevap vermediler en azından 10 bin doların cevabını versinler” diye konuştu. (ANKA)
Hafızaları tazeleyelim!
Kavga büyüyor: İsmailağa'da Cübbeli Ahmet'e polis engeli
Merkez Bankası seçim öncesi kasayı boşaltıyor: Dolarlar bitince sıra altına geldi
Maliye kampını çürütüp sattılar!
Ozan Bingöl açıkladı: Asgari ücretteki dolar gerçeği
Koç Holding’den 10 Kasım videosu: "Sana olan sevgimiz, inancımız ve bağlılığımız hiç bitmeyecek… Çünkü burası seni sevmeler cumhuriyeti…"
Zarrab anketi: Dava AKP’ye ne kaybettirdi?
'Evlad-ı Fatihan' ranta dayanamadı! Hünkâr Çayırı yapılaşmaya açılıyor!
CHP’lilere iddianame hazırlanmadan AKP’linin davası bitti
Her 10 resmi işsizden yalnızca 1’i işsizlik ödeneği alabiliyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "Gelişmekte olan tüm ülkeler gelip, Türkiye’yi örnek alıyorlar"
Sahte diplomalı Osmanlı torunundan skandal Cumhuriyet Bayramı paylaşımı!
Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
Ali Erbaş’ın kayınçosu olmak da varmış! Hiç işe gitmeden Diyanet’ten emekli oldu