Çizgi filmde Adnan Oktar'ın 'kedicik' olarak bilinen kadınları nasıl tuzağına düşürdüğü başta olmak üzere şatafatlı hayatının bugüne kadar pek de gün yüzüne çıkmayan ayrıntıları anlatıldı.
Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın yeni bir çizgi filmi ortaya çıktı. Halen Batman'ın Beşiri ilçesinde yeni yapılan yüksek güvenlikli cezaevinde yatan Adnan Oktar’ın kediciklerle ve erkek müritleri ile olan konuşmalarını anlatan çizgi film büyük ilgi görüyor.
Sosyal medyada “140 journos”un hazırlayıp yayınladığı yaklaşık 6,46 dakikalık video izlenme rekorları kırıyor. Adnan Oktar ile müritlerinin diyaloglarını ve ilginç konuşmalarını mizahi bir dil ile anlatan videoda, mahkemeler de ortaya çıkmayan bazı gerçeklerin çizgi film ile anlatılması dikkati çekiyor.
LNG ithalatı artışta
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 4.542 yeni vaka tespit edilirken, 19 kişi hayatını kaybetti, 15.624 kişi sağlığına kavuştu!
Fransa karıştı: Erdoğan destekçileri, muhaliflere saldırdı!
Türkler parayı yurt dışına götürdü
Emeklileri umutlandıran maaş teklifi Meclis'e sunuldu
Vatandaş boy değil oy verecek!
Narin cinayetinde kahreden gerçek! Baba Arif Güran incelenmesi için ısrar etmişti, Jandarma açıkladı: Meğer…
Kredileri AKP çekti, ödemeyi CHP’li yönetim gerçekleştirdi!
Kılıçdaroğlu'ndan 'sorulmayacak sorular' kanunu! '14 Mayıs’tan sonra bu sorular tarihe karışacak'
Elbistan Şeker Fabrikası’ndaki peşkeşin belgesi çıktı!
Bakan Nebati'den asgari ücrette 'Avrupa' kıyası! "Kira şehir merkezinde 1261 TL"
Avrupa Konseyi'nden Erdoğan'ı kızdıracak İmamoğlu çıkışı
Tarımda kendine yeten ülkeydik, ne hale getirdiler: Buğday Rusya’dan şeker Mısır’dan... 'Yerli ve milli' dediler çiftçiyi böyle yediler!
Türkiye'nin kredi notu Tanzanya seviyesine düştü!