Olay, dün saat 15.45 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, Y.İ. gittiği parkta daha önce bir kaç kez gördüğü 17 yaşındaki erkek çocuğun yanına giderek sohbet etmeye başladı. Kısa süre sonra çocuk, Y.İ.'nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek bağırıp yardım istedi. Sesleri duyarak parka giden çevre esnafı şüpheli Y.İ.'yi darbetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi linç girişiminde bulunan esnaftan havaya ateş açarak kurtardı. Ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürülen şüphelinin çocuğa daha öncede mesajlar attığı öne sürülürken mahallelinin Y.İ.'yi darbettiği anlar kameralara yansıdı.
'CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLARA ŞAHİT OLDUK'
Mahalle sakini Şahin Uluğ, "Çocuğa daha önce de sosyal medya üzerinden yazıyormuş. Adamı engellemişler, daha sonra adam yine bunlara ulaşmış. Daha önce atılan mesajları gördük okuduk, cinsel içerikli mesajlara şahit olduk. Adam konum istemiş, onlar da buranın konumunu atmışlar. Sonra onu dövmeye başladılar, daha sonra memurlar gelip onu ellerinden alana kadar güzel bir dayak yedi. Cinsel içerikli mesajlar atmış hep. Birkaç tane tek görünümlü fotoğraflar atmış, onlar zaten açılmıyordu. Cinsel içerikli yazıları gördük, şahit olduk. Onu gördükten sonra zaten millet bayağı bir dövmeye başladı" dedi.
TELE1
CHP'li Tuncay Özkan'dan Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Mahir Ünal'a sert tepki! "Habur’da seyyar mahkeme ile terörist aklayan sen, orduya, yurtseverlere Fetullahçılar ile kumpas kuran sen..."
IMF en borçlu ülkeleri açıkladı: Türkiye'nin sırası dikkat çekti
Seçil Erzan isim verdi: Fatih Terim'i zora sokacak sözler!
Filistin'deki Tarkamiya kontrol noktasında toplanan aşırı sağcı İsrailli gruplar Gazze Şeridi'ne insani yardımları taşıyan kamyonlara saldırdı
Zihniyete bak ! Hem yardım kolisini almış hem de partizanlık yapıyor !
Özden Örnek hayatını kaybetti
Prof. Dr. Ceyhan: Virüs çok sık mutasyona uğruyor ama beklenen olmadı
‘Büyüyünce sana oy vereceğim’ diyen çocuğa İmamoğlu’ndan anlamlı yanıt!
Alman basını yazdı: İstanbul'daki fiyatlar, Avrupalılara bile pes dedirtti
Çanlar Aziz İhsan Aktaş için çalıyor: Şirketleri için kritik tarih belli oldu
Atatürk heykelini hurda diye sattılar!
Erzurum’da doğal afet önlemi: Doğaya ekmek bıraktılar
Hadi gözünüz aydın "telefonunu çıkart" diyen yaşlılar: Elektriğe zam yola çıktı!
Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul değerlendirmesi: "Altından İstanbul da Türkiye de kalkamaz, bu bir emlak projesidir"