Salgın nedeniyle yapımına başlanan İstanbul'daki Yeşilköy Hastanesi'nin kaba inşaatının büyük bir kısmı bitirildi. Havadan çekilen fotoğraflar, 2 milyar dolarlık piste kondurulan hastanenin, kapatılan Atatürk Havalimanı'nın nasıl kullanılamaz hale getirildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Milli servet yok oldu
Yeşilköy Hastanesi'nin yapımı sırasında kapatılan Atatürk Havalimanı'nın üç pistinden ikisi kırılarak yok edildi. Sadece inşaat değeri milyarlarca lira olan iki pistin üzerine hastane yapılması, “Hastane yapmaktan çok Atatürk Havalimanı'nı yok etme operasyonu” olarak değerlendiriliyor.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, “AHL'de üç pist vardı. İkisi kuzeygüney diye bilinen 3 bin metre uzunluğunda 45 metre genişliğinde, uluslararası standartlarda, biri de 2 bin 500 metre uzunluğunda 60 metre genişliğinde pist. 2 uzun pistin de ‘başı kırıldı.' Dolayısıyla iki pist de kullanılamaz hale geldi. Stratejik noktaları yok ettiler” dedi.
AKP'li vekiller nihayet durumun farkına vardı!684 izlenme
Cem Yılmaz kime oy vereceğini açıkladı33 izlenme
Bekir Pakdemirli'den itiraf! "Envanterimizde yangın söndürme uçağı yok!"54 izlenme
İmam, 8 Mart’ta "Kadınlar evde mi yoksa başkasının kucağında mı?" dedi, para cezası verildi!110 izlenme
Hakan Tosun cinayeti dosyasında yeni gelişme23 izlenme
Vatandaşa imam hatipi övdü çocuğunu koleje gönderdi! Bakan Tekin kendini bu sözlerle savundu16 izlenme
Menzilcilerin miras kavgası bitmiyor! Bu sefer Çorum'da yine biribirlerine girdiler24 izlenme
DİK-AR: Gerçek işsiz sayısı 5.7 milyon, gerçek işsizlik yüzde 16.689 izlenme
Borçlu belediyeye hazine torpili: CHP’liye haciz AKP’liye hibe
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: ‘Gençler Türkiye’den kaçmak istiyor’ diye bakmamak lazım, dünyayı tanımak istiyorlar’
Faiz artışı Merkez’e haram, Hazine’ye helal!
Beykoz’da özel ormana yapılacak 553 villa için ağaç kesme izni istendi!