Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne, 6 Eylül'de 'Balkondan düştü' denilerek getirilen 2 yaşındaki bebek, yaşamını yitirdi. Bebeğin vücudunda cinsel istismar bulgularına rastlanmasından dolayı cenaze otopsiye gönderildi. Ailenin şüpheli davranışları ise sosyal medyada büyük tepki topladı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da yaşanan gelişmeler üzerine, bebeğin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
"YARDIMCI OLMANI İSTİYORLAR' DEDİ"
Hastane başhekimini arayarak 'Çocuğu aileye teslim edin' talimatı verdiği öne sürülen AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Cumhuriyet'ten Sinem Nazlı Demir'e konuştu.
Salı akşam saatlerinde toplantıda olduğunu ve bebeğin amcası tarafından arandığını belirten Günaydın, "Ben açmayınca arkadaşımı da aramışlar, arkadaşım bana 'Arayanın yeğeni balkondan düşmüş, durumu ciddiymiş. Yardımcı olmanı istiyorlar' dedi. Ben de yardımcı olayım diye düşündüm. Ama sonra çocuğun amcası beni geri arayıp 'Yeğenim vefat etti' dedi. Ben de 'Allah rahmet eylesin' dedim" ifadelerini kullandı.
"BEN AİLEYE NİYE YARDIM EDEYİM Kİ, BABAMIN OĞLU DEĞİL BUNLAR"
Cuma akşamı yerel basında adının çıktığını ve bu yüzden olayı daha çok merak edip cumartesi günü ailenin yanına gittiğini söyleyen Günaydın, evde bebeğin babasının, dedesinin, amcasının ve birçok akrabanın olduğunu söyledi. Bebeğin babasıyla konuştuğunu da aktaran Günaydın, sözlerine şu şekilde son verdi:
"Bebeğin babası bana 'Çocuk düştü, hastaneye kaldırdık. Duvar dibinde camlar vardı, cam kesikleri de oldu vücudunda. Hastanedeki doktor 'Şüpheler var, adli tıpa sevk edeceğim' diyince biz de tepki verdik. Çocuğun düştüğünü söyledik. Polis çağırıldı. Olay adli tıpa intikal etti.' dedi. Adli tıpta yanlış olmaz, ben de sonucunu merak ediyorum. Ben aileye niye yardım edeyim ki, babamın oğlu değil bunlar. Ben Trabzonluyum."
KRT
İndirimli cezaya jet gerekçe! 15 yıldır kırmızı bültenle aranan Hizbullahçı isimlere iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezası '6 yıla' düştü!21 izlenme
Halk ekmeği alan yandaş yurttaşa "dört dörtlük hayat" dersi34 izlenme
Güllü'nün kızının yeni mesajları ortaya çıktı: "Annemi öldüreceğim sonunda!"62 izlenme
Nihat abinin istediği oldu29 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş'in babasına taziye telefonu53 izlenme
Nilhan Osmanoğlu'nu yakından tanıyın: Bedavaya dede anlatılmaz tarifesi!822 izlenme
Ayhan Bora Kaplan, yakalandığında mermi namluda hazırmış!154 izlenme
Oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt’tan skandal paylaşım! Kılıçdaroğlu ve Tunceli’yi hedef aldı!77 izlenme
TFF'nin 'lider yürekli başkanı' Faruk Koca'nın saldırısı göz göre göre geldi
Polimetre yerel seçim analiz sonuçlarını açıkladı! AKP'ye kötü haber!
Fatih'te 4 kardeşin toplu intiharına AKİT'ten skandal sözler!
Eski Bakan Erkan Mumcu'dan Mehmet Ağar açıklaması: 'Türkçe Olimpiyatları'nda Fethullah Gülen'e övgüler düzüyordu'