'Değişim' söylentileri süren CHP'de 81 il başkanı Ankara'daki CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantı sürerken, 24 il başkanının görevlerinden istifa ettiği iddia edildi.
T24'ün ulaştığı bazı CHP'li yetkililer ise iddiayı doğrulamazken; toplantıda yaşanan gelişmeyi aktardı. Ulaşılan bilgiye göre; toplantı esnasında Genel Merkez tarafından, il başkanlarının imzalarıyla yayımlanacak 'Genel Merkez yola devam ediyor, Genel Başkanımıza güvenimiz tam' konulu bir metin duyurulması istendi.
Bazı il başkanları ise bu metne imza atmaya ve yayımlanmasına karşı çıktı. CHP Genel Merkezi'ndeki toplantı sürüyor.
Gerçek Gündem
Dolar 8.50 TL seviyesini gördü!42 izlenme
Bunu da gördük! TRT terör örgütünün elinden ödül aldı!112 izlenme
İstanbul Halk Ekmek’te zam yok! 5 liradan satılmaya devam edilecek28 izlenme
‘Mars’a gittiniz mi ki hayat var diyorsunuz’ sorusuna Fatih Altaylı'dan bomba cevap! 'A be beyinsiz! Bunları konuşmadığın için bugün elinde avucunda ne varsa Katarlılara satıyorsun!'70 izlenme
Dikkat çeken Erdoğan analizi: "AKP'liler bile tepki gösteriyor"50 izlenme
Halkı ikna edemediler20 izlenme
Çarpıcı analiz: ABD üslerinde savaşın maliyeti yüz milyonlarca dolar12 izlenme
Ermenistan savaşından son dakika gelişmeleri… İlk kareler geldi!81 izlenme
‘Andımız’ AiHM yolunda
CHP’li Çakırözer: Kendi personelini sürgün eden RTÜK, ihale ile personel almış
4 yıl önce 842 liraya doluyordu: Alışveriş sepeti bakın şimdi kaç liraya doluyor!
İmamoğlu protestoları sürüyor… İzmir’de öğrenciler bayramda da eylem yaptı: "Keyfi rejimin sopasına boyun eğmeyeceğiz"