Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 1990 yılında kurulan ve 28 yıldır 8 şubesiyle hizmet veren süpermarket zinciri KESMAR İnşaat Taahhüt Gıda ve Turizm Pazarlama Sanayi İçi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konkordato ilan etti. Firmanın inşaat işleri dolayısıyla sıkıntıya girdiği öğrenildi. Yerel bir gazeteye KESMAR İnşaat adına açıklama yapan Emrullah Keskin, “İnşaat sektöründeki durağanlık herkes kadar bizi de etkiledi. Bizim bitmemiş ya da yarım kalmış projemiz yok. Tamamı bitmiş ve satışa hazır durumda” dedi.

Kredilerin yüksek olması nedeniyle satışların durduğunu dile getiren Keskin şöyle konuştu; “Piyasa durgun olunca fırsatçılıklarla karşılaşıyoruz. Bunun önüne geçebilmek için konkordatoya başvurduk. Geçtiğimiz hafta yaptığımız başvuru 6 saat sonra olumlu sonuçlandı. Şu an hiçbir sıkıntı yok. Borçlarımızı kısa sürede ödeyeceğiz. Sonuçta borcumuzu karşılayacak malımız var, ama bu durumu fırsat bilip ev ve iş yerlerini 4'te 1, hatta 5'te 1 fiyatına almaya çalışıyorlar.”
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/28yilliksupermarketkonkordatoistedi2676271/
AKP'li vekilden inciler: Türkiye'de kriz yok, iş beğenmiyorlar!87 izlenme
RTE 'Ekonomimiz istikrarlı bi şekilde yoluna devam ediyor' Sonuç dolar 3,5 TL'ye koşuyor !289 izlenme
Twitter bu kez 'pelikancıları' hedef aldı: Hesaplar kapatıldı!85 izlenme
Parti broşürü kavgası! İki kardeş tek mermiyle vuruldu, bir ölü bir yaralı27 izlenme
Büyükşehir’den ‘şeffaflık’ raporu: Tam 329 oldu!50 izlenme
Bayramdan sonra Meclis gündeminde köklü değişiklikler görüşülecek: Sıkışan iktidar ikinci EYT'ye kapı aralıyor49 izlenme
AKP'de peş peşe istifalar!68 izlenme
Instagram'ın yerine kullanacakları yerli ve milli Touch App yabancı çıktı39 izlenme
AKP’li belediyeden 35 milyonluk usulsüz ihale!
Son bir yılda dudak uçuklatan zamlar!
Öğrenci Andı için harekete geçildi! Eğitim-İş Genel Basın Yayın Sekreteri açıkladı "Bakanlık yetkilileri suç işledi"
Tutuklanan İnan Güney: "Mustafa Mutlu'yu belediyeden gönderdim diye Aziz İhsan Aktaş bana birçok tehditte bulundu"