İHA'nın haberine göre; Esenyurt Süleymaniye mahallesinde bulunan bir kebapçı dükkanına gelen 44 bin TL’lik elektrik faturası sonrası iş yeri sahibi isyan etti. Duruma tepkisini iş yerinin ön cephesine, '44 bin TL fatura mı olur? Artık bıktık kapatıyoruz, hırsız var' yazılı pankart asarak gösteren esnaf, yetkililerden yardım istedi. 10 kişinin çalıştığı dükkânda elektriklerin kesildiğini söyleyerek iş yerini bugün itibariyle kapatıldığını dile getirdi.
“Kiramız 5 bin TL, elektrik faturamız 44 bin TL”
Gelen elektrik faturasına tepki gösteren dükkan sahibi, “Canımıza tak etti artık son çareyi bu pankartı asmakta bulduk. 60 metre dükkana 44 bin TL fatura geliyor. Artık canımıza tak etti. Dükkanı bugün itibariyle kapattı zaten. Önceden 8-9 bin TL fatura geliyordu şimdi 44 bin TL. 2-3 fatura birikti ödeyemiyoruz, elektriğimizi de kestiler. Türkiye Cumhuriyeti büyüktür, bu işe bir çare bulsunlar. Kiramız 5 bin TL, faturamız 44 bin TL soygun bu başka bir şey değil” dedi.
AKP'nin kurucusuyum diyen emekli isyan etti: "16 milyon emekli dilenci olduk. Dışarı çıkmaya, esnafın yüzüne bakmaya utanıyoruz"
Erdoğan'ın en korktuğu senaryo son ankette ortaya çıktı
Kızıl Goncalar'daki olay 'türban' sahnesi kaldırıldı! Yapım şirketi açıklama yaptı
Belediyenin bütçesi Diyanet’e aktı
Erdoğan'ın sözleri kafa karıştırdı! Yardım ABD'de nereye gidecek?
Berat Albayrak’a kitap ismi önerisi! ‘Kasada no papel’
Cenaze töreninde provokasyona uğramıştı: Şehit Enes Budak'ın babası, Özgür Özel'i alnından öptü
Atama bekleyen öğretmenlerin mülakat tarihi belli oldu!
Kemer sıkmadılar, kemer bağladılar
Korkutan tablo: Yatılı Kuran kurslarındaki çocuklarda vaka sayısı artıyor
İmamoğlu “İstanbul’daki rakibimi biliyorum” demişti, haklı çıktı! AKP'nin yayınladığı yerel seçim videosunda sadece Erdoğan var
Ece Üner canlı yayında isyan etti: "Para için bebek öldürdüler, şeytan utandı!"
Özgür Özel iktidar vaatlerini açıkladı: "Yoksulluğu yönetmeye değil yok etmeye geliyoruz"
İşsizin fonu yine patrona çalıştı