İzmir’de 9 Eylül'de tasarruf tedbirleri nedeniyle uçuş gerçekleştirmeyen Türk Yıldızları, Cumhuriyet’in 101. yılı kapsamında gün boyu kentin birçok noktasında kutlamaların bir parçası olarak İzmir’de hayranlık uyandıran gösteriye imza attı.
9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde Türk Yıldızları gösterisinin, tasarruf tedbirleri çerçevesinde yapılmamasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Türk Yıldızları, Gündoğdu Meydanı’nda cumhuriyetin 101. yılına özel gösteri yaptı.
500’ÜNCÜ GÖSTERİ
Türk Yıldızları, Cumhuriyet’in 101. yılında yaptığı gösteriyle gökyüzündeki 500. gösterisini İzmir’de gerçekleştirdi. Gündoğdu Meydanı’nda gösteriyi izlemek için binlerce İzmirli Alsancak’ta Kordon’u doldurdu.
‘Türkiye’nin Gökyüzündeki Milli Takımı’ olarak adlandırılan Türk Yıldızları, takım lideri Hasan Kocabaş’ın önderliğinde gökyüzünde birbirinden tehlikeli hareketleriyle göz doldurdu.
Yaklaşık yarım saat süren gösteriyle birlikte Türk Yıldızları, gökyüzünü kırmızı-beyaza boyadı.
CHP'lilerden sosyal medyada ses getiren video! 'Nereye gitti bu paralar?'
Karabat’tan ekonomi alarmı: "Tarihin en büyük kur krizi olabilir!"
TRT adliye önünden canlı yayın yaptığına bin pişman oldu !
Sarıklı cübbeli bir tip, Ankara'da tavernalara giderek uyarıda bulunuyor !
Cumhur İttifakı’nın Oğuzeli adayından terbizyesizlik ! 'G.t.zü yırtıp başınıza geçirseniz de bu millet size hakettiğiniz dersi verecek'
Huzurevinde ‘şiddet’ görüntüleri! Gözaltına alınan çalışan tutuklandı
Saray gibi dizayn edildiği ortaya çıkmıştı! AKP’li eski başkandan ‘bit pazarı’ savunması
Özgür Özel partinin saha stratejisini açıkladı: "En iyi savunma saldırıdır"
PKK'nın Suriye Ordusu'ndan çaldığı 2 tank MİT operasyonu ile imha edildi