Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te depremlerde Osmaniye de yıkıma uğrayan illerden oldu. Kentte bin 10 kişi yaşamını yitirirken, binlerce kişi de yaralandı. Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin 2’nci yıldönümünde, polis telsizine yansıyan anonsları paylaştı.
‘6 Şubat 2023'te yaşadığımız büyük felaketin acısı hâlâ yüreğimizde. Hayatını kaybeden kahraman mesai arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz’ notuyla paylaşılan klipte, saat 04.17’de yapılan ilk anons yer aldı. Deprem anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte ‘İki katlı bina çökmüş durumda, tamam’, ‘Metin Tamer Sitesi 9 ve 5 blok’, ‘Arkadaşlar şubeye gelsinler, ailelerini de getirsinler’ anons kayıtları paylaşıldı. Emniyet Müdürlüğü, deprem sonrası anonslara yansıyan konuşmaları ve güvenlik kamerası görüntülerinden oluşan klibi sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Tele1
Güney Kore'de sel felaketinde ölü sayısı 35'e yükseldi
Temel gıda maddelerine yanaşılmıyor: İlk 4 ayda artış yüzde 51'i geçti
Burhan Kuzu 'Tanımam' dediği uyuşturucu baronuyla yemekte!
Atatürk'ün sevdiği şarkılar albüm oldu
Yolsuzluğa dava yok!
Afganistan’ın son kalesi hala ayakta: Direniş sürüyor
Bir dönem Türkiye'nin en büyük 100 ihracatçısı arasında olan Türk tekstil devi iflas bayrağını çekmek üzere... Yüzlerce çalışan işsiz kalabilir
Sağlıkçılar AKP il başkanın önünde hazır kıta bekletildi!
Erdoğan sessizliğe büründü, Bahçeli Maduro'ya sahip çıktı: "15 Temmuz ile aynı"
Tahliye edilen Esila Ayık: "Biz gençlerin geleceğe küstürülmemesi gerekiyor. Ben şu an özgürüm, çok mutluyum. Tek temennim diğer öğrenci arkadaşlarımızın tahliye olması"
Sokak röportajında isyan etti: "Etin fiyatından bahsetmiyorlar. Cumhurbaşkanı işi gücü bırakmış İmamoğlu ile uğraşıyor"
EPDK düğmeye bastı: Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Elektrikte yeni dönem resmen başladı
Boğaz'daki yalıda uyuşturucu partisi: Telefon yasak, grup seks serbest
Kâmil Koç satıldı