Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, kendisine Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde kimi destekleyeceğinin sorulması üzerine, "Muharrem İnce'nin Anayasal hakkı, Sinan Oğan'ın da anayasal hakkı. Ama Türkiye'nin 21 senelik ortamında lütfen artık bunu yapmasınlar" dedi.
Vatandaşın konuşması şöyle:
"Adamın suratını gördüğüm zaman tansiyonum 17'ye çıkıyor. Kusura bakmasın, tamam Muharrem İnce'nin Anayasal hakkı, Sinan Oğan'ın da anayasal hakkı. Ama Türkiye'nin 21 senelik ortamında lütfen artık bunu yapmasınlar ya. Biraz da gülelim ya. Kıyma olmuş 300 lira. Bıktım abi ya yeter. 14 mayısı iple çekiyorum vallahi billahi. 6'lı değil de keşke 16 Masa olsaydı. Çok net söylüyorum; bıktık artık arkadaş yeter ya. 20 senedir 21 senedir.
YSK Başkanı Sadi Güven 7 sene YSK başkanlığı yaptı. Ben açık söylüyorum o seneler içerisinde Türkiye'de yapılan genel, yerel, referandumların hepsi şaibeli. Bir de çıktı televizyonda dedi ki '40 senelik yüksek... O zaman senin o 40 senede verdiğin kararların hepsi şaibelidir bana göre. O dosyalar çıksınlar, incelensinler. Olmaz böyle bir şey ya.
Eski YÖK Başkanı çıktı ne dedi. 'Ben diplomayı bulamadım' dedi. Sen 7 sene YSK başkanlığı yaptın, ağzında fermuar mı var. Emeklisin yoksun şimdi. Neyin korkusudur, nedir anlamadım, neden korkuyorlar. Birazcık insanlar cesaretli, onurlu, karakterli, haysiyetli olur ya. Yemin ediyorum 66 yaşında değil de 20'li yaşlarda bir genç olsaydım... Şimdi o Türkiye'den gitmek isteyen o gençleri kimse kınamasın, son derece haklılar. 21 sene oldu bıktık artık. Şu 21 senede bıraktığın enkaz her halde 20 senede zor toplanır."
Odatv
65 yaş ve üstü vatandaşların elektrik faturaları hakkında yeni düzenleme!
Yıllar önce rehineleri teslim alan isim anlattı: Hükümet istese 13 canı kurtarırdı
Tasarruf Genelgesi tarih oldu: Türk Tarih Kurumu'nda 2,9 milyon TL’lik araç ihalesi yapıldı
Alevi örgütlerinden ortak açıklama: "Torba yasa değil, eşit yurttaşlık istiyoruz"
AKP'li belediyeden 20 milyonluk 'Ramazan paketi'
İYİ Partili Çıray'ın TSK operasyonuna yönelik söylemleri tartışma yarattı: ABD'ye haber verildi mi sizce teröristler ne yaptı?
Kim doğru söylüyor? TÜİK: 93 bin ton nohut ithal edildi Bakan: İthalat yapılmadı
BİM Hisse Geri Alım Programını Başlattı
Evli olduğu kadını öldüren Hüseyin Temurtaş'tan skandal açıklama! “İznim olmadan dışarı çıkıyordu”
Milli Piyango'nun sahibi değişti! Demirören'e yeni ortak
Üsküdar’da kaçak kafe yıkımında arbede! İmar Müdürünü dövdüler
İsmailağa bağlantılı bir dinci vakıf daha kuruldu
10 Kasım’da Ayasofya Camii’nde Atatürk’ün ruhuna mevlid okutulması talebi reddedildi!
Savcılık televizyon programını ihbar kabul etti: İzmir soruşturmasından Osman Gökçek çıktı