Sözcü TV’de yayınlanan haberde, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu 8 yönetici hakkında imar yolsuzluğu soruşturmasıyla gündemde olan MHP’li Alanya Belediyesi’nde para sayma görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerde hakkında imar yolsuzluğu soruşturması yürütülen Hasan Erdoğan’ın belediye binasında çekildiği görüntülerde, önce Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in özel kalemi olarak görev yapan ancak sonra lise mezunu olduğu için başkan yardımcısı olarak atanan Tamer Telli ile birlikte dolaptan çıkarttıkları paraları saydıkları görülüyor.
Görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sözcü TV muhabiri Fırat Fıstık, söz konusu olayla ilgili Alanya Belediyesine ulaştıklarını belirterek, “Belediye kaynakları, bu durumu tüm Alanya’nın bildiğini söylüyor” ifadelerini kullandı.
Fıstık’ın paylaşımları şöyle:
Kaynak: TELE1
AFAD’ın bir yıl önceki Hatay raporunda ‘Halkın haberi yok’ diye yazmışlar: Her şeyi biliyorlarmış, ama bir şey yapmamışlar
CHP’li belediyelerden üniversite öğrencilerine barınma desteği
AKP iftarından sonra okul bahçesi çöplüğe döndü!
İstanbul'daki depremler sonrası herkes bunu merak ediyor: İşte Türkiye'nin deprem riski en az illeri
Balıkesir Sındırgı'da meydana gelen deprem, Manisa'daki müstakil bir evde hasara sebep oldu
Dolar rekor kırdı, Erdoğan'ın sözleri yeniden gündem oldu!
Özel'den toplanma çağrısı: "Biz yeni bir yola çıkıyoruz, o yol bize birinciliği getirdi, o yoldan da dönmeyiz. Tüm CHP'lileri illerindeki görevden alınan il başkanlıklarına davet ediyoruz"
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Uzman isim hesapladı
Gazeteci Timur Soykan: "Tutuklanmak değil tek korkumuz gerçeği anlatamamak!"
AKP'yi 'yeni parti' paniği sardı: Bu gidişat hayra alamet değildir