İçişleri Bakanlığı tarafından 16 Kasım 2019’da kayyım atanan Mardin’in Derik Belediyesi’nde 1 Mart 2021’de bir adet büro memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerden kimlik fotokopisi, sağlık raporu, adli sicil kaydı, okul diploması ve ilçede ikamet etme şartı aranırken, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına gerek görülmedi. Duyuru üzerine büro memuru kadrosu için 26 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapanlar arasında, mülakatla tercih yapacak olan kayyım yönetimi, adayları 9 Mart’ta 9 kişiyi mülakata çağırdı.
9 KİŞİDEN 8'İ ELENDİ
Önceki günlerde mülakatın sonuç ilanının yayınlanması ile birlikte kayyum yönetiminin torpil alımlarda kayırma yaptığı ileri sürüldü. İlan edilen sonuca göre, büro memuru kadrosu için mülakata katılan 9 kişiden 8’ine 45 ile 55 arası puan verilerek, “başarısız” oldukları belirtildi. Mülakatta sadece AKP İlçe Başkanı Süleyman Karahan’ın ağabeyinin oğlu olan Abdulhadi Karahan 80 puan ile “başarılı” gösterilerek, belediyede göreve alınan kişi oldu. (MA)
http://www.krttv.com.tr/gundem/9kisiden8ielendimulakattanyalnizcaakpilcebaskanininh70408.html
DEVA'lı Yeneroğlu açılışına katılmıştı; Somalili lokanta sahibi Muhammed Abdullah için sınır dışı kararı!68 izlenme
Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat Peker hakkında ne konuşuldu?78 izlenme
Skandal raporu CHP açıkladı: 2021’de 117 çocuk doğum yaptı!51 izlenme
Bayram için giden 129 bin Suriyeliden 89 bini döndü!128 izlenme
19 Mart eylemlerine katılan üniversite öğrencisini yurttan attılar16 izlenme
Otoyollarda ‘yamalı bohçalı’ özelleştirme13 izlenme
İşte Millet İttifakı’nın oy oranı!46 izlenme
YSK sistemi açtı! Nerede oy kullanacağınızı hemen öğrenebilirsiniz!162 izlenme
CHP'den Bakan Soylu'ya: Mermi hakkı 106 bin kayıp silah için mi 5 katına çıkarıldı?
TÜRKONFED başkanı duyurdu: "Patronlar işçi kıyımına hazırlanıyor!"
Sokak röportajında konuşan şahıs: “Laiklik dinsizliktir. Atatürk nedir? Ben 27 sene TSK personeliydim. Putlaştırmayın Atatürk’ü. Atatürk, savaştayken hep hocaları topladı, sonra vurdurdu"
Tayyip Erdoğan'ın arkadaşlık günü videosu yapılırsa ! İzleyelim...