Saldırıyı Abdullah Cömert’in abisi Adnan Cömert Facebook hesabından, “Evimize saldırı var” ve “ Canımız tehlikede” şeklinde duyurdu.
Olayneyseo'nun haberine göre Cömert ailesi, olayın kendi mahallesinde oturan kişiler tarafından gerçekleştirildiği ve defalarca saldırıya uğradıklarını söyledi. Abdullah Cömert'in abisi mağdur duruma düşürüldüklerini, saldırganların sahte rapor alarak kendilerinden şikayetçi olduğunu aktardı.
Saldırının planlı olduğunu ve polis ekiplerinin olaydan 1 saat sonra geldiğini belirtti. Saldırı sırasında evde hasta annesi ve engelli kardeşiyle olduğunu, yaşadıkları korkuyla şok olduklarını ve saldırgan şahısların kalabalık olduğunu söyledi.
Abdullah Cömert’in vefatından önce de aralarında tartışma olduğunu ancak bu tartışmanın Abdullah Cömert’in vefatından sonra daha da çok arttığını belirten abisi, saldırganlardan birisinin kapıyı kırmak amaçlı yaptığı hamlede ayağını kırdığını başka bir saldırganın ise arabanın camlarını kırmaya çalışırken elini kestiğini ve bu durumdan da ailesi tarafından şikâyetçi olduklarını söyledi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/yasam/abdullahcomertinailesinesaldirih112055.html
AFAD'ın yatırımları beton ve binaya gidiyor28 izlenme
Bakanlığın raporunda ortaya çıktı: Narin'in katledildiği köydeki çocuklarla ilgili endişe verici sonuç!35 izlenme
Murat Yetkin'den bomba iddia! '5'li çete'den art arda çekilme haberleri 'Biz bu ihalede yokuz'46 izlenme
Deprem bölgesinde yüzlerce insanın ölümünün ardından kumpasçı Tayyar çıktı52 izlenme
Atatürk'e hakaret eden veremlinin döner taktığı görüntüler ortaya çıktı28 izlenme
“Bir döndüm ki öpüşüyorlar” diye çılgına dönen kadın akıllara Levent Kırca’nın bu skecini getirdi26 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve medyaya jet soruşturma24 izlenme
Mega projeler için ödenen kur farkı dudak uçuklattı!45 izlenme
Nevzat Bahtiyar'ın avukatı tahliye başvurusunda bulundu
Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye vize serbestisi açıklaması
Erdoğan'ı kim yanılttı? Gürcistan'daki eylem Saraçhane eylemi diye paylaşıldı
Erdoğan'ın dev protokol yatı görüntülendi! Ahmet Necdet Sezer “lüks harcama” diyerek Deniz Kuvvetleri’ne devretmişti