Afrikalı genç ekonomiden şikâyet edenlere akıl verdi: "Ya bağırıp, ekonomiye küfürler edersiniz ya da sorumluluk alıp daha çok çalışırsınız. 30 sene sonra dediğimi anlarsınız"

30 izlenme 16 Ağustos 2023
Reklamlar

Türkiye'de yaşayan Afrika uyruklu genç ekonomiden şikâyet eden Türk vatandaşlarına tepki gösterdi.



Türkiye'de yaşayan bir Afrika uyruklu genç, ülkedeki ekonomik durumdan şikâyet eden Türk vatandaşlarına karşı tepki gösterdi.

Kendi YouTube kanalında aktif olarak içerik üreten Umar Buba Gabaju isimli genç, "Size 2 seçenek sunuyorum. Ya bağırıp, ekonomiye küfürler edersiniz ya da sorumluluk alıp daha çok çalışırsınız. 30 sene sonra dediğimi anlarsınız." şeklinde konuştu.

Umar Buba Gabaju isimli YouTube kanalında kolay yoldan İngilizce öğrettiğini iddia eden genç aynı zamanda Türkiye gündemiyle ilgili konularda da konuşmalar yapıyor. Son çektiği videoyla Türk vatandaşlarına adeta akıl vererek tepki gösteren Afrika uyruklu genç sosyal medyada tepki çekti.

Odatv.com 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li başkanının kurnazlığı ortaya çıktı: Bedavaya kiraya verdiği tesisi belediye başkanı olunca 12 bin 500 liraya kiraladı! İBB Meclisi'nde 43 milyonluk istifa tartışması! CHP'li üye ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu karşı karşıya geldi! Selçuk Bayraktar’ın şirketi Baykar, devlete günlüğü 1,2 milyon TL'ye İHA kiraladı CHP’li belediyelerin 20 milyar liralık projeleri imza bekliyor!