Türk Lirasındaki değer kaybı, döviz kurundaki hareketlilik, yüksek enflasyon sonrası A’dan Z’ye her şey zamlandı. Brent petrol fiyatlarının yükselmesi, KDV ve ÖTV oranlarının artması nedeniyle akaryakıt fiyatları uçtu.
14 Mayıs seçimleri öncesi benzin litre fiyatı 19.76, motorin litre fiyatı da 18.58 liradan satılıyordu. Seçimler sonrası yağmur gibi zamlarla akaryakıt fiyatları 37 TL sınırını aştı. Dolar şu an ise 26 TL 98 kuruş civarında.
Akaryakıta gelen zamlar sonrası vatandaşlar mizahi bir video çekti. Sosyal medyada yayınlanan içerik dikkat çekti.
O anları "Mazota zam gelecekmiş." mesajıyla Rıdvan Kaya isimli sosyal medyada kullanıcısı paylaştı.
Video sosyal medyada binlerce kez izlendi.
Yeniçağ
Doğan Medya vedalaşma töreni iptal edildi: Satış durduruldu mu?
Eşine hakaret’ten FETÖ’ye yazdığı şarkıya kadar… İşte CHP’lileri hedef alan İsmail Türüt’ün kirli sicili!
Duyum alan Cem Küçük ağzından kaçırdı! SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklileri ilgilendiriyor, en düşük zam oranını açıkladı
Hububat Konseyi tarih verdi! "Temmuz ayından itibaren kıtlıkla karşılaşabilir"
AKP'li milletvekilleri, Erdoğan'ın talimatını dinlemedi!
Üç Hizbullah tetikçisine daha sessiz sedasız tahliye!
TRT'nin Ebrar ve Vargas ayıbı
RTÜK medyadan sığınmacı sansürü istedi!
SMS yasağından sonra Kılıçdaroğlu'ndan yeni video! "Tümüyle karartma altındayım. Korkak bu adam korkak! Soruyorum Erdoğan, seçime mi girmeyeyim?"
Siirt'te, şeri hükümlere göre karar veren medrese mahkemeleri kuruldu!
Bakan Koca açıkladı: 26.919 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 1.836.728’e, can kaybı da 16.417’ye yükseldi!
Büyük skandal! Türkiye'de ev almaları yasak olan Suriyeliler yasağı böyle deliyor!
İmamoğlu: İnancımı, dini ve milli duygularımı ölçecek adam anasının karnından doğmadı
İsrail’de hem aşılama hem vaka rekoru!