İktidara yakınlığıyla ve özellikle de gericiliğiyle öne çıkan Akit gazetesi ilk sayfada verdiği haberlerle yine tepkilerin odağı oldu.
SİVAS HÜKÜMLÜSÜNE "MAZLUM" DEDİLER
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Madımak katliamından suçlu bulunup ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Adem Kozu'nun cezası 'sürekli hastalık hal' gerekçesiyle kaldırıldı. Gerici akit bu haberi ilk sayfada gösterirken "Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan bir zulmü daha sona erdirdi" dedi. haberin başlığında ise "Sivas mazlumu özgürlüğüne kavuştu" başlığı atıldı.
BÜYÜK SKANDAL! TEPKİ ÇEKEN MURAT ÇALIK HABERİNİ YİNE GÖSTERDİLER
Yandaş Akit, sağlık durumu ciddiyetini koruyan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı "Turp gibi" diyerek alaya aldığı manşetini bir kez daha tekrarladı. Bülent Arınç'ın Murat Çalık'ı ziyareti sonrası yaptığı basın açıklamasını haberleştiren Akit, haberin hemen üstünde skandal manşetinin bir küpürünü yayınladı. Öte yandan Akit gazetesi Bülent Arınç'ı da "İslam karşıtlarının mezesi oldun" diyerek hedef gösterdi.
Tele1
Üsküdar baskınında ikinci perde: "Öptüğüm eline tüküreyim!"541 izlenme
Merkez Bankası’nın faiz kararı ne olacak? İşte son tahminler…28 izlenme
Gençlerin 3’te 1’i ne okuyor ne de çalışıyor! Çalışanın maaşının yüzde 53’ü çay simide gidiyor18 izlenme
Dünya bu görüntüleri konuşuyor 'Muhammed Ali'nin cenazesinde Erdoğan'ı ittiler'7362 izlenme
Bodrum, Urla ve Çaycuma’da 106 dönüm arazi haraç mezat satıldı!39 izlenme
Kabin ekibi ve polise hakaret edip, THY uçağına zarar veren yolcu hakkında işlem yapıldı! "Beni tutamazsın, 10 tane fabrikam var"31 izlenme
Sorgulamayı bilmeyince böyle 'Kâfirler bize çalışıyor, Kur'an’da yazıyor, sorun yok !’814 izlenme
Mahkeme kararını verdi: Erdoğan'a 'BOP eş başkanı' demek suç mu?34 izlenme
Helal olsun sana Mehmetçik!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Rasim Ozan Kütahyalı davası sonuçlandı! ROK'un ödeyeceği tazminat belli oldu
Yurttaşın maaşındaki kayıp milyarları aştı! DİSK-AR teker teker açıkladı
İŞKUR'un verilerinde gerçek ortaya çıktı! İşte bir yılda işsiz kalan vatandaş sayısı