Akit TV'de yayınlanan Derin Kutu isimli programda, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, 12-17 yaşındaki kız çocuklarının 'mükemmel vücutları' olduğunu savunarak, "İstediğiniz doktora sorun, bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş" dedi.
Akit TV'de 'kadın-erkek rolleri ve ilişkiler' konusunun tartışıldığı programda, üniversitede öğretim görevlisi olan Prof. Özgüven, canlı yayında çocuk yaşta doğurmayı savunarak 12-17 yaşındaki kız çocuklarının ilk çocuğu doğurmak için ideal yaşta olduğunu ileri sürdü.
12 yaşındaki kız çocuklarının hamile kalmak için en uygun yaşta olduğunu söyleyen Özgüven'i programın sunucusu Sabri Balaman da uyarmadı.
Sars'ı bulan isim koronavirisün biteceği tarihi açıkladı
Mahsun Kırmızıgül'den liste yapan yandaş yazarlara zehir zemberek sözler: "Bu ülkenin terörden daha büyük bir sorunu var o da yolsuzluk"
Özgür Özel: "Herkese icra kâğıdı geliyor"
Erdoğan afet bölgesi Rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı!
Hüsnü Mahalli'den çarpıcı İsrail-İran yorumu: "Bak net söylüyorum. Şu anda bu coğrafyada İran vuruldu diye radikal sünni çevreler göbek atıyorlar"
600 bin kamu işçisinin beklediği haber geldi! İşte hükümetin son zam teklifi
Mansur Yavaş’tan dikkat çeken açıklama: Bundan sonra keyfi yatırım yok
Yeni KHK’da “örtülü af” !
Havai fişek fabrikasındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerin kardeşlerinden şoke eden iddia!
Ambulans uçakla yurtdışından coronalı hasta getirmek yasaklandı!