AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası sosyal medyada büyük tepki çekti. Vatandaş ekonomik kriz sebebiyle alışveriş sepetini dolduramazken AKP’liler müzik eşliğinde eksiksiz bir Ramazan sofrası kurdu. Tepki çeken görüntüleri AKP Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk sosyal medya hesabından paylaştı.
AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da görüntüleri hesabından paylaşırken eski AKP milletvekili Mehmet Metiner’in Ağrı AKP Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk’a tepki göstermesinden sonra paylaşım silindi. Metiner, paylaşımın silinmesinden sonra ise attığı tweeti sildi. Ayrıca AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’da görüntüleri paylaştıktan sonra sildi.


Türk fındığına darbe vuracak hamle: Türk fındığının en büyük alıcısı İtalyan Ferrero'nun 2018'den beri Avustralya'da 1 milyonun üzerinde ağaç dikerek oluşturduğu fındık tarlaları görüntülendi
Bu markalardan sakın alışveriş yapmayın! Bakanlık duyurdu
12 bin liralık ayakkabıdan sonra başka bir AKP vekil de lüks mekândan çıktı!
Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi hakkındaki görüşüne hukukçular ne diyor?
AKP, seçim için Rize'den taşıdığı yurttaşları ortada bıraktı 'Tu Allah belanızı versin !'
İsrail İran'ın başkenti Tahran'a hava saldırısı başlattı
Türkiye de almıştı, Çin aşısının üçüncü aşama sonuçları çıktı!
Kiraya yüzde 600 zam isyanı: Mahkemeler doldu taştı
Öğrencilere reva görülen vergisiz tuşlu telefon sosyal medyada gündem oldu: Bilgisayar yerine de indirimli daktilo mu?
Tuzla’da süreç sonlandı! CHP’li Bingöl’e mazbatası verildi
CHP Spor Politikaları Kurulu Başkanı Kenan Nuhut açıkladı: "Federasyon paraları bazı vakıflara gidiyor"
Kaçak Kur'an kursunda kız çocuğuna istismar! 'Kaymakamlığa dahi gittik ‘Aman basın duymasın’ dediler'
'Geçinemiyorum' demişti, Ali Sabancı Pegasus çalışanlarına bu zammı uygun gördü
Hazine'den dev borçlanma! Beş yıl boyunca milyarlar akacak