AKP'de kongre krizi! Adaylığı kabul edilmedi destekçileri salonu terk etti

31 izlenme 22 Aralık 2024
Reklamlar

AKP'nin Osmaniye İl Başkanlığı kongresinde adaylığı kabul edilmeyen Muzaffer Çuhadar'ın destekçileri salonu terk etti.



AKP Osmaniye İl Başkanlığı 8. Olağan Kongresinde, başkanlığa aday olan Muzaffer Çuhadar’ın verdiği liste divan tarafından kabul edilmedi ve adaylığı reddedildi. reddedildi. Kongrede, mevcut İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa tek aday olarak seçime girdi.

Divan başkanlığından listeye ilişkin, "Divan Kuruluna sunulan Muzaffer Çuhadar ve listesi, Tüzüğümüz ve Kongre Yönetmeliğimizin gereğince kongrenin yürütülmesi ve kongre ile her türlü işlemin Divan Kurulunun takdirinde olması nedeni ile kabul edilmemiştir" bilgisi paylaşıldı.

SALONU TERK ETTİLER

Kararın ardından adaylığı kabul edilmeyen Muzaffer Çuhadar’ın destekçileri salonu terk etti.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rus birlikleri başkent Kiev'i kuşattı Boğaziçi Üniversitesi'nde Hilal Özdemir protestosu! Öğrenciler üniversite kampüsü içinde önce yürüdü sonra basın açıklaması yaptı Utanmaz Yunan bakana, Atatürk’ün sözleriyle yanıt ! Kripto FETÖ'cü Fatih Tezcan iftiralarına devam ediyor ! 'Kur'an'a yemin ederim ki vallahi, billahi, tallahi Fetullah Gülen Kemalist'tir. 15 Yaşından beri Kemalist'tir'