Eczane çalışanlarının yan yana ve maskesiz oldukları için tutanak tutulmasını isteyen Zonguldak Ereğli Kaymakam İsmail Çorumluoğlu çalışanların itirazlarını dinlemedi.
Sadece su içtiklerini ve eczanede çalıştıklarını belirten çalışanlar videoda da maskeli bir biçimde otururken görünüyor.
Kaymakam Çorumluoğlu ise bu itirazları dinlemedi ve “tutanağı tutun bana getirin” dedi. Çalışanların itirazının sürmesine aldırış etmeyen Çorumluoğlu eczaneden ayrılırken de “siz itirazınızı yaparsınız” ifadelerini kullandı.
Boş vakitte çay içip sohbet ettiklerini söyleyen eczane çalışanları kendilerine yapılan muamele karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Sosyal medyada görüntülere tepki yağdı. Yurttaşlar AKP kongrelerini hatırlattı, "lebaleb kongrelere sesini çıkarmayanlar eczane çalışanlarına gelince kaplan kesilmiş" dedi.
Kaymakam Çorumluoğlu'nun 27. dönem için AKP'de milletvekili aday adayı olduğu ortaya çıktı.
Bakan Koca yeni corona tablosunu açıkladı: Vaka sayısı 249.309’a, vefat sayısı da 5.974’e yükseldi!
CHP'den 'Bizde U dönüşü yoktur' diyen Bahçeli'yi zor duruma sokan video! "Yorumsuz"
Bekçiler, denizde yüzen adama maske takmama cezası kesti: "Maske takarak nasıl yüzebilirim?"
Ek bütçe de iki ayda patladı!
Saray başdanışmanının bir garip iddiasına Mansur Yavaş'tan ders gibi yanıt
Tarımda ithalata 22.8 milyar dolar gitti
CHP'den topluca istifa ettiler! Belediye Başkanı ve 14 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı
Güllü'nün kızıyla ilgili bir şok iddia daha! "Öldürmem için daire teklif etti"
AKP'li Zeybekçi'nin emeklilerle ilgili sözleri tepki topladı
2023’te şehir hastanelerine ödenecek para dudak uçuklattı!