Eski HDP milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı Belediyesi önünde dağıtılan bayram şekerini almak isteyen yurttaşlar arasında yaşanan izdihama dair videoyu paylaştı.
Twitter hesabından söz konusu videoyu paylaşan Sırrı Sakık, ekonomik krizdeki yurttaşlar için bir paket şekerin bile “lükse dönüştüğünü” söyledi.
Sırrı Sakık, "Ağrı’da bayram şekeri izdihamı. Bir paket şeker bir aile için lükse dönüştü. Bu hizmetin büyüklüğünü değil yoksulluğun büyüklüğünü gösterir. Çok yaralayıcı…" diyerek tepki gösterdi.
AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, geçtiğimiz günlerde bedava bayram şekeri dağıtılacağını duyurmuştu.
Diyanet'ten flaş 'alkollü içecek' savunması! "Satır kaymış"
Oylar yeniden sayıldı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da belediye seçimini CHP kazandı!
Ağaoğlu'nun itirafları yeniden gündemde: "İstanbul'da deprem olursa ordu bile giremez, ölen şanslıdır"
Sinan Meydan'dan herkesin anlayabileceği seviyede Lozan dersi !
Komisyoncu intiharı için iddia: Sebebi tanzim satışlardır’
İmamoğlu: İnsanları ahlaksızca hırsızlıkla suçlamayın
Erdoğan’ın ardından Bakan Işıkhan’dan emekli zammı açıklaması
Özgür Özel, Ali Yerlikaya'ya Seslendi: "Bana Sormadan Evime Nasıl Giriyorsun?"
CHP'li isim paylaştı: "Yıllık 552 milyona helikopter kiralandı"
Diyanet’in 9 yılda dernek ve vakıflara aktardığı tutar 1 milyarı aştı!