Konya'nın Ilgın İlçesinde 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından AKP'den Belediye Başkanı seçilen Yalçın Ertaş belediyede memur olan kardeşi Onur Ertaş'ı, Özel kalem müdürü olarak atadı. AKP'li Belediye Başkanının yaptığı bu atama ilçede tepkilere yol açtı.
CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan kardeş atamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kozan, “Başkan Yalçın Ertaş, belediyede memur olan kardeşi Onur Ertaş'ı özel kalem müdürü yaptı. Ertaş belediyede muhasebe müdürüydü. Kurum içi bile olsa bu atama ilçe halkının tepkisini çekti” diye konuştu.
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy Balıkesir'deki depremi 3 hafta önce öngörmüş!89 izlenme
Atatürk düşmanı troller birbirine düştü: Küfürler havada uçuştu4 izlenme
20 yıllık kara delik: TTK ihalesinde 3 milyarlık zarar iddiası!25 izlenme
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı!43 izlenme
Antalya Belediyesi'ne bir operasyon daha!15 izlenme
Ali İsmail Korkmaz 27. yaş gününde anılıyor52 izlenme
Hasan Tahsin şehit edilişinin 105. yılında anıldı16 izlenme
Mahfi Eğilmez zamları böyle açıkladı: "Yanlış faiz politikasıyla yaratılan facianın halka ödettirilmesidir"24 izlenme
Akşener'den Erdoğan'ın "altılı masayı terk et" çağrısına jet yanıt: Kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız.
Bir aşı daha yüzde 94.5 başarıya ulaştı!
'İsrail’le ticareti kes' diyen 11 gence hapis cezası istendi
Bodrum’un içinde koy bulunan en güzel devasa yeri yabancılara satılıyor!