Başçiftlik Belediyesi kasım ayı içerisinde İŞKUR üzerinden, inşaat ustası, bekoloder (kazıcıyükleyici) operatörü, diğer sıhhi tesisat işçileri ve boru tesisatçıları, çöp kamyon sürücüsü, iklimlendirme sistemleri teknisyeni ve diğer makine teknisyenleri alınacağına dair ilan verdi.
28 Kasım günü de başvuru yapanlardan 6 kişi mülakata çağrıldı. Mülakata çağrılan kişilerden birinin ise Belediye Başkanı Murat Tunçel’in oğlu olması dikkat çekti.

“BAŞVURU AZ KURAYA GEREK YOK”
Belediye resmi internet sitesinde Belediye Başkanı Murat Tunçel’in imzasıyla yayınlanan bildiriyle başvuran kişiler 28 Kasım günü yapılacak olan mülakata davet edildi. Yayınlanan mülakat davetinde, 6 iş kolunda 6 kişinin isimleri yer alırken, “Belediyemiz ihtiyacı olan bir inşaat ustası, bir BekoLoder (kazıcı Yükleyici) operatörü, bir diğer sıhhi tesisat işçileri ve boru tesisatçıları, bir çöp kamyon sürücüsü, bir iklimlendirme sistemleri teknisyeni ve bir diğer makine teknisyenleri meslekli katılımcı aday yönetmelik gereğince kura çekilecek aday sayısından az olduğu için (4 asıl 4 yedek yani her meslek için 9 aday olsa idi kuraya tabi olacaktı) aşağıda adı soyadı ve meslekleri yazılı olan adaylar 28.11.2020 Cumartesi günü saat 10:00’da mülakat sınavına tabi tutulacağı için belediye hizmet binasında hazır bulunmaları gerekmektedir” denildi.
İşe girecek ikinci bir adayın adının listede bulunmaması üzerine başkanın oğlu Erdem Doğukan Tunçel ile birlikte diğer kişiler de işe alınmış oldu. Diğer taraftan yaklaşık 7 bin nüfuslu ilçede ülkede bu kadar işsizlik varken İŞKUR üzerinden sadece her iş kolu için birer kişinin başvuru yapması ve bunlardan birinin de Başkan Tunçel’in oğlunun olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akplibaskanoglunubelediyedeisealdi6153190/
AKP'li Esra Rabia Ünal 'fuhuş operasyonunda gözaltına alındı' haberlerine cevap verdi "Ne yani şimdi 'Twerk Reis' yerine herkes bana 'Pembe Panter' mi diyecek"100 izlenme
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! BDDK harekete geçti... Savcılığa yazı gönderildi40 izlenme
CHP’li Emir belgelerle açıkladı: Aşıdaki aracı firmaya milyon dolarlar akmış!84 izlenme
AKP’nin Avrasya Tüneli oyunu! Vatandaştan yüzde 10 fazla para aldı!153 izlenme
Yemek kartıyla market alışverişi yapanlara Danıştay'dan kötü haber30 izlenme
Erkan Baş’tan ‘TBMM’de kavga’ açıklaması: Planlı bir linç girişimi vardı219 izlenme
Kerem Kınık'ın ölümlü kazaya karışan kızı yüzde 100 kusurlu bulundu32 izlenme
PKK yöneticilerinin hayalleri suya düştü31 izlenme
ÇAYKUR zam yaparak milyonlarca lira zararını vatandaşın omuzlarına yıktı!
Türkiye Barolar Birliği, Yargıtay 3'üncü Dairesi Başkan ve üyelerinin görevden alınmasını talep etti.
19 Mayıs'ta acı tablo... Ekonomik sıkıntıdan, işsizlikten AKP döneminde yüzlerce gencin intihar etti!
Mansur Yavaş, ‘Hiçbir çocuk mağdur olmasın’ dedi ve Ankara'da internet olmayan köyler için harekete geçti!