Home
24 Aralık 2019 ( 106 izlenme )
Reklamlar

AKP’li belediye 7 aydır maaş ödemiyor! ‘Hükümet batmış, para yok’


AKP’li Bitlis Adilcevaz Belediyesi’nin 7 aydır maaş ödemediği ortaya çıktı. “Sabah çocuğumun beslenme çantasına hiçbir şey koyamadım” diye isyan eden bir işçi, 3 yıldır maaşların düzensiz ödendiğini, 7 aydır ise hiç ücret almadıklarını söyledi.


7 aydır maaşlarını alamadıklarını söyleyen işçiler Cumhuriyet’e konuştu. Maaşlarını alamayan işçi sayısı yaklaşık 100 kişi olduğu belirtilirken, belediye yönetiminin işçilere “Hükümet batmış, para yok, isteyen işi bıraksın” yanıtını verdiğini öne sürüldü.

İşçiler, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) ve Bitlis Valiliği’ne şikâyette bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını belirtti. Bir başka işçi ise “Belediyede para olmadığı için maaşlarımızın ödenmediği söyleniliyor. Ama Bitlis’in Ahlat ilçesinde Cumhurbaşkanı için Saray yapmaya devlet para buluyor” dedi.

https://www.abcgazetesi.com/akplibelediye7aydirmaasodemiyorhukumetbatmisparayok66262

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

545 bin konutun parası Merkez Bankası’nın zararı ile gitti Tarlada sudan ucuz market ve pazarda 5 katı Osmangazi Köprüsü'nü bedava sanıp hükümeti övdü, 640 TL'yi görünce şaşırdı kaldı! Aykut Erdoğdu, canlı yayında AKP'li Ayhan Oğan'a öyle bir sinirlendi ki, sehpayı yumrukladı !