Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun tahsislere ilişkin bölümünde, Yakutiye İlçesindeki bir binanın “eğitim yeri” olarak kullanılması için yandaş Beyazay Derneği’ne beş yıl süreyle tahsis edildiği belirtildi. Derneğin internet sitesinde ise derneğin engelliler için çalışmalar yaptığı belirtiliyor.
HERKES AKP’Lİ ÇIKTI
Türkiye Beyazay Derneği’nin Başkanı Nejla Sümer de geçtiğimiz yıllarda AKP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Birim Başkanı olarak görev yaptı. Derneğin Genel Başkan Vekili Hatice Kübra Öztürk Gökkaya aynı zamanda da AKP Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliği ile Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.
Beyazay Derneği’nin Genel Sekreteri Hayri Köse ise AKP’den 27’nci İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.
Köse, 24’üncü Dönemde de AKP’den İstanbul 1’inci Bölgeden milletvekili adayı olmuştu. Ayrıca derneğin yönetiminde, eski AKP Milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Baş, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Zülfiye Füsun Kümet ile AKP’li Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı da derneğin yönetiminde yer alan isimlerden.
BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, derneğin yönetiminde eski AKP Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım ile eski AKP Milletvekili Gülay Dalyan, Halide İncekara, Azize Sibel Gönül, Lokman Ayva ve Sema Kırcı da yer alıyor.
PARA TOPLAMAK DA SERBEST
İçişleri Bakanlığı’na bağlı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, “Türkiye Beyazay Derneği’nin” 10 Haziran 2020 tarihinde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla “İzin Almadan Yardım Toplama Hakkına Sahip Kuruluşlar” listesine alındığını açıklamıştı.
https://www.krttv.com.tr/gundem/akplibelediyebinatahsisettierdoganizinsizparatoplamah84635.html
Yozgatlı çiftçinin konuşmasına Diyarbakır’dan destek geldi: "Biz de kendisine destek veriyoruz. Hak yok, adalet yok, hukuk yok!"17 izlenme
Güldür Güldür'den çok çarpıcı "Fakirliğe Övgü" skeci!202 izlenme
Yabancılar Türkiye’den oturum izni almanın en kolay yolunu buldu: 2 bin dolardan başlıyor26 izlenme
Eski Yemenli bakanın oğlu İstanbul'da yaşlı kadına çarpmıştı: Savcı itiraz etti30 izlenme
Dönem birincisi teğmen ve 3 teğmen ifade verdi: Heyette bir tuğgeneral dört albay var26 izlenme
Devlet Malzeme Ofisi Mercedes'in 10 milyon liralık lüks aracı için ihaleye çıktı! Kime alınıyor acaba?30 izlenme
Süleyman Soylu'nun iddialarına İBB'den resmi yanıt36 izlenme
Otobüsünü sattığı halde halâ FSM köprüsü cezası ödeyen AKPli şoför 'AKP'ye oy veren elim kırılsın !'1807 izlenme
Bartın'da 12 yaşındaki çocuğu kaçırıp tecavüz ettiler
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden liselere cuma namazı talimatı
Adana’da ayakkabıcı görünümlü dükkânı yasadışı eczaneye dönüştüren 1 Suriyeli gözaltına alındı!
İsrail ordusu Cibaliye mülteci kampını vurdu! Saldırıda 36 Filistinli hayatını kaybetti