Fatma Zehra Kınık Demir, 9 Temmuz’da meydana gelen kazada, motosiklete çarpması sonucu 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'nin hayatını kaybetmesine ve iki kişinin de yaralanmasına neden oldu. Kazanın ilk duruşması 30 Ekim’de İstanbul Anadolu Adliyesi 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülürken, basına ve izleyicilere kapalı gerçekleştirilen duruşmada, Fatma Zehra Kınık Demir'in savunmasını yazılı olarak mahkemeye sunduğu öğrenildi.
Halk TV Ana Haber'de konuşan Üner; Depremde çadır satan Kızılay Başkanı’nın kızı Zehra Kınık, bir genci öldürdüğü kazada %100 suçlu bulunuyor ama tutuksuz yargılanıyor, gidip imza bile vermesi gerekmiyor. Buna izin verildiği zaman bir adım sonrası geliyor. Şimdi de mahkemede ‘kendini yere attı’ diyerek ölen genci suçluyorlar" dedi.
halktv.com.tr
Anıtkabir'de yine aynı saygısızlık! Erdoğan sloganları attılar
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer "Devletin bankaları bize kredi vermiyor"
Görevlerine 187 general ve amiral atandı! Orgeneral Özsert 2'nci Genelkurmay Başkanı oldu
'Uçan araba' sözleriyle gündem olan Varank 'hedef' yükseltti! ''Adım adım aya yaklaşıyoruz. Ay misyonundaki hedeflerimize yaklaşıyoruz"
Ucuza et alabilmek için saatlerce kuyruk beklediler!
Milli Eğitim Müdürü’nden skandal İstiklal Marşı talimatı! "Kısık sesle okuyun"
Ordu'da eski çöp alanının imara açılmak istenmesini protestolar sürüyor
Mülakatta aynı tas aynı hamam: Seçimde Erdoğan söz vermişti, hani mülakat kaldırılacaktı?
İsmailağa'nın önde gelen şeyhinin kızından korkunç itiraflar! "6 yaşında evlendirildim, 7 yaşında tecavüze uğradım"