Seçimlerle ilgili röportajda konu ekonomiye geldi, bir vatandaş et fiyatlarından bahsetti. Medyali TV isimli Youtube kanalının Esenyurt'ta yaptığı röportajda bir genç, o vatandaşa karşı çıkarak ekonomiyi savundu.
Ekonomiden yakınan vatandaş "Et alacağım, 300 lira, peynir 400 lira. Şaban'ın filmi gibi ekmeği cama batıracağız, böyle yiyeceğiz." dedi. Ona karşı çıkan genç "Ekonomi çok güzel. 'Ekonomi kötü' diyen var mı? Bak şu an çıkmışsın, geziyorsun. Seçimlerden sonra ekonomi iyi mi, olacak kötü mü olacak?" ifadelerini kullandı.
Başka bir kadın vatandaş ise "Senin için ekonomi iyidir" diye cevaplarken AKP'li genç "Recep Tayyip Erdoğan" diye slogan atmaya başladı. Gence tepki gösteren çevredeki vatandaşlar ise yuhalamaya başladı.
Genç, "Size yuh! Yediğiniz ekmeğe şükredin" diye konuştu. Başka bir vatandaş ise gence "Kime oy verirsen ver de... Sen kaç yaşındasın ki? Ne oldu da hemen Recep Tayyip Erdoğan oldu?" diye karşı çıktı.
Başka bir vatandaş ise slogan attığı için gence "Sen kaç para alıyorsun" diye sordu, genç "Almadım." yanıtını verdi.
Odatv.com
New York Times, Hasankeyf'i manşet yaptı: Erdoğan’ın değişim hırsının kurbanları
HSBC, Türkiye'deki 23 şubesini kapatıyor
BMD'den enflasyon için öneriler
Eski bakan ağzından kaçırdı ama aynı şeyi söyleyen hakim sürgün edildi
Doktorların canına 'tak' etti: 'Kara listeye girenler tedavi edilmesin'
'Erdoğan'ın talimatı' yalan çıktı: 2,5 yıl daha zehir saçacaklar!
Bursa'da gazinin kafede darp edilmesi ile ilgili yeni gelişme
4 yılda bir arpa boyu yol alınamadı! Şehir hastanesi açılışı başka bahara kaldı
Abdullah Gül'den AKP'ye Osman Kavala için açık çağrı! "AİHM kararını uygulayın"
Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye yaptırım kararı!
CHP'li vekil uyardı: FETÖ o ili yuva yapmış
Kayınpederi üzerinden rüşvet almakla suçlanan Onur Soytürk: Kayınpederim 2021'de vefat etti
Eğitimdeki tasfiyeye tepki! "20 bin öğretmen tek bir İmza ile cezalandırıldı"
42 ülke gezen Ali Erbaş 7 yıldır bir kez bile Anıtkabir’e uğramadı!