Bir sokak röportajında ekonomiden şikayet eden vatandaşlara sataşan AKP'li bir kadın, "Devletin içindeyim, röportajdan sonra bilgilerinizi alıp hakkınızda işlem başlatacağım" diyerek vatandaşları tehdit etti.
Objektif Medya adlı YouTube kanalının sokak röportajında AKP'nin ekonomi politikasından bunalıp eleştirilerde bulunan vatandaşlarla tartışan kadın, AKP'nin politikalarını savunup vatandaşları tehdit etti.
Hükümet politikalarını eleştiren bir vatandaşı, "Ben devletin içindeyim, mesleğimi söylemek istemiyorum. Röportajdan sonra bilgilerinizi alacağım, dedikleriniz çıkmazsa hakkınızda işlem başlatacağım" şeklinde tehdit eden kadınla vatandaşlar sert bir şekilde tartıştı.
Araya girenlerle de tartışan kadın "Size ne? Avukatı mısınız?" diyerek tersledi.
İstanbul’da kruvaziyeri bitirdiler! Tek bir gemi bile gelmedi!
Sedat Peker'den yeni haber! "O zaman eğlence başlasın"
Musluk suyunu 'zemzem' diye sattılar!
Melekler, Menzil tarikatı şeyhinin emriyle saman taşıyarak amelelik yapıyormuş !
Yangın bölgesindeki AKP'li vekiller hakkında skandal iddia! "Gönderilen özel helikopterle alındılar"
34'ten fazla ülkeye ihracat yapıyordu: Bursa merkezli dev firma iflas etti!
Ankara’daki selde bir kişi daha hayatını kaybetti! Meteoroloji yine uyardı
AKP'nin kredi oyunu iddiası: 'Borçluların hesaplarına tek tek el konulacak!'
İstanbul Boğazı'nda kaybolan Rus yüzücünün son görüntüleri ortaya çıktı
Murat Ongun'un acı günü! Babası Emekli Binbaşı Nihat Ongun, bayrağa sarılı tabutla son yolculuğuna uğurlandı
'Giderlerse gitsinler'in sonucu! 34 ilde doktor kadroları boş kaldı
Ucuz ekmek alabilmek için saatlerce sıra bekleyen emekli: "Cebimde sadece 100 TL var ben bununla ne alayım?"
Zıplayanlar yakalandı, gazeteciyi dövenler ortada yok!
İstanbul için korkutan açıklama: Vakalar yüzde 50’nin üzerinde arttı, 4. dalga tehlikesi var