Bir sokak röportajında ekonomiden şikayet eden vatandaşlara sataşan AKP'li bir kadın, "Devletin içindeyim, röportajdan sonra bilgilerinizi alıp hakkınızda işlem başlatacağım" diyerek vatandaşları tehdit etti.
Objektif Medya adlı YouTube kanalının sokak röportajında AKP'nin ekonomi politikasından bunalıp eleştirilerde bulunan vatandaşlarla tartışan kadın, AKP'nin politikalarını savunup vatandaşları tehdit etti.
Hükümet politikalarını eleştiren bir vatandaşı, "Ben devletin içindeyim, mesleğimi söylemek istemiyorum. Röportajdan sonra bilgilerinizi alacağım, dedikleriniz çıkmazsa hakkınızda işlem başlatacağım" şeklinde tehdit eden kadınla vatandaşlar sert bir şekilde tartıştı.
Araya girenlerle de tartışan kadın "Size ne? Avukatı mısınız?" diyerek tersledi.
Kuşadası belediye başkanından Özlem Çerçioğlu'na 'CHP tabanı seçti, istifa et' çağrısı
Faturayı görünce inanamadı: Yarım saatlik iş 18 bin lira!
2019’da kurbanlık alınan paraya 1.5 kilo et alınıyor
SADAT’ın eski ortağı rektör danışmanı oldu
Türkiye, eğitime yapılan yatırımda sondan üçüncü oldu
Ayşe Ateş’ten Sinan Ateş davası kararı sonrası ilk açıklama
Eski Merkez Bankası Başekonomisti Hakan Kara, Türkiye'nin 'iflasını' işaret etti "Tamamen bilim dışı politikaların sonucu iflas olasılığı..."
Amaç halkı daha da yoksullaştırarak teslim almak!
ÖTV rüzgarı devam ediyor: Bir sigara grubuna daha zam geldi
Kendilerine olunca 40 bin liracık çalışan ve emekliye ise minnacık zam!
Ekonomist Murat Muratoğlu: "Kilosu 3 dolara et ithal edip 500 liraya satıyoruz acayip bir rant var"
Erdoğan'dan CHP'li isimlere suç duyurusu: Dila Koyurga gözaltına alındı!
Savaş Türkiye’nin büyümesini vuracak
Sultangazi'de yolda yürüyen bir kadının fotoğraflarını gizlice çeken kişi, çevredekiler tarafından böyle darp edildi