Adı verilmeyen bir AKP’li kaynaktan edinilen bilgiye göre “İstanbul’da yarış başa baş görünüyor. Ankara’da açık ara fark var…”
Ekonomideki durgunluğun vatandaşın alım gücüne etkilerinin, önümüzdeki yerel seçim sonuçlarında ilginç sonuçların alınmasına neden olacağı ifade edildi.
BBC Türkçe’den Ayşe Sayın’ın haberine göre; yerel seçim sonrası kurulacağı iddia edilen yeni partiye yakın bir kaynağın ifadelerine yer verildi. Buna göre kaynak, “Sahada ekonominin yansıması seçimlere yansıyacaktır. Ayrıca ittifaklar da sahada tam kabul görmüyor. Bu gidişle, AKP’nin Akdeniz’den İstanbul’a kadar belediyesi kalmayacak” ifadelerini kullandı.
‘AKP İÇİN İSTANBUL DA TEHLİKEDE’
Haberde ayrıca adı verilmeyen AKP’li kaynağın şu demeçlerine de yer verildi: “Ayrıca sistem yürümüyor. Ya tam başkanlık sistemine geçilmeli ya da güçlü parlamentogüçlü başbakanlık sistemine dönülmeli. Sadece İstanbul’da yarış başa baş görünüyor. Ankara’da açık ara fark var.”
https://www.abcgazetesi.com/akplikaynaktanflasaciklamaakpninakdenizdenistanbulakadarbelediyesikalmayacak327
Emekliye 29 Ekim'de ikramiye verilecek mi? Uzman isim 'kesin' diyerek açıkladı27 izlenme
İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan AKP'li Mahir Ünal'a çok konuşulacak kapak!109 izlenme
Erdoğan’a hakarete beraat kararı veren hakimi sürdüler!393 izlenme
AKP'de yine bayrak skandalı! Türk bayrağını koltuklara serdiler!53 izlenme
Özgür Demirtaş ile Buket Aydın arasında 'Ekrem İmamoğlu' tartışması: "Altı üstü kıytırık bir spikersin"32 izlenme
CHP'den işçi ve memur maaşlarıyla flaş teklif: Gelir vergisi düşürülsün69 izlenme
İşte AKP'nin aday profili: Önce 'seni vuracağım' dedi, sonra 'söylediysem annemi s.sinler'...1565 izlenme
Yeni ekonomi yönetimiyle Türkiye'nin kredi risk primi 400 puanın altına geriledi36 izlenme