Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan ile kendisini Aydoğan’ın Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan Ergin Vançin’in İçişleri Bakanlığı adına sahte kartlar bastırdığı sosyal medya vasıtası ile ortaya çıkmıştı. İçişleri Bakanlığı logolu sahte kartlarla Aydoğan ile Vançin’in kendilerine koruma zırhı yaratmaya çalışması gündem olmuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 Temmuz tarihinde sosyal medya hesabından 'Gereği yapıldı' diyerek İçişleri Bakanlığı'nın ismi kullanılarak düzenlenen kimlik kartını kullanan AK Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan ile kendisini Aydoğan'ın Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan Ergin Vançin'in tutuklandığı anları servis etmişti.


Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı Aydoğan ile Vançin'in tutuklanmalarının ardından iki ay sonra Adana Suluca Cezaevi’nden tahliye edildiği öğrenildi.
Bakanlık adını kullanarak sahte kimlik kartı bastıran Aydoğan, sadece 2 ay tutuklu kalmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ile görüştüğünü açıkladı.
Vançin, yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı, değerli hemşehrim Lütfü Nebioğlu ile Balgat’ta bulunan Selçuklu Nargile’de bir araya geldik. Ziyaretin anısına kendisine bir onur plaketi takdim ettim. Ülkü Ocakları’nın çalışmalarına destek olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Birgün
halktv.com.tr
Nepotizmde son nokta: Vefat ilanı üniversitedeki ‘torpili’ gözler önüne serdi!92 izlenme
Bodrum'da akşam yemeğine çıktılar, ödedikleri hesap sosyal medyada gündem oldu28 izlenme
Zülfü Livaneli, konserinde anlattı: "Can Atalay'ın, Ekrem İmamoğlu'nun ve herkesin selamı var. Görevlilerden birisi de, 'Zülfü abi, bir devlet attık içeriye' dedi"21 izlenme
AKP'nin oy oranı serbest düşüşte: Son bir yılda çarpıcı değişim!24 izlenme
Erdoğan, burs parasını adeta öğrencileri suçlar gibi duyurdu! 'Ya elinize dilinize dursun 650 liraya çıktık'93 izlenme
Prigojin'in uçağında gizemli işlem: Hostesin son konuşması ortaya çıktı34 izlenme
'Euro' yakıp, ABD'yi protesto ettiğini sanan üstün zekâlı vatandaş !681 izlenme
Bitmeyen yoldan tam para alınıyor!73 izlenme
Borcu dağı aşmış, AKP'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nden dikkat çeken kareler
Adnan’dan Nagehan’a şantaj gibi sözler 'Yüz kızartacak bir olay var, ben mi söyleyeyim !'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 2019 başarısını bize getiren seçmen, Saray ve Bahçeli'yi reddetmeye devam ediyor.
100 bin kişi işsiz kalacak