AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Nevşehir'de yaptığı konuşmasında Türkiye’nin AKP iktidarı sürecinde çok önemli mesafe katettiğini söyledi.
Karacan, şu ifadeleri kullandı:
"2019'a giden süreçte bizim hep birlikte sahada olup, dava neferi olarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bizim yapmamız gereken kenetlenmek, bunu 2019'dan sonraki geleceğimiz için yapmamız gerekiyor. 2023, 2053, 2071 sürecine, bu memleketin geleceğine AK Parti kadroları ile hizmet etmek istiyorsak hesabı kenara bırakıp, Allah rızası için memleket uğruna hizmet etmemiz gerekiyor.
Orta yaşın üstündekiler Türkiye'nin nereden nereye geldiğini çok iyi bilirler. Belki genç arkadaşlarımız 80'li yılların başını bilmeyebilir. Türkiye, bugünlere 2002 yılından sonraki süreçte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan vasıtasıyla geldi. Türkiye'nin elde etmiş olduğu imkanlardan dolayı hepimizin Cumhurbaşkanımıza borcu var, hepimiz şapkamızı önümüze koyup, 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın nasıl elini rahatlatabiliriz diye düşünüp çalışmalıyız. Sandık başkanından genel başkan yardımcısına kadar bize düşen görev bu."
http://www.abcgazetesi.com/akpliyoneticiiyicetadinikacirditurkiyedeherkesinerdoganaborcuvar73807h.htm
AKP'den 'baskın seçim' hazırlığı mı?193 izlenme
Anadolu’da maske feryadı! "Bize maske ne zaman gelecek?"59 izlenme
Uzmanlar Tuz Konusunda Uyarıyor24 izlenme
Arşiv unutmuyor: İşte Erdoğan’ın ‘kimler, kimlerle beraber’ fotoğrafı!127 izlenme
Devlet böyle soyuluyor para yabancıya akıyor18 izlenme
35 bin haber engellendi, 30 bin haber silindi28 izlenme
Ekonomi yazarı Uğur Gürses Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'ya 3 soru yöneltti, MB başkanı sorulara cevap veremedi !409 izlenme
YSK Başkanı’na sigorta hakemliği42 izlenme
AKP’li Özel’den #HerŞeyÇokGüzelOlacak diyen ünlülere: Adaletinizin terazisini sileyim!
Yeniden Refah Partili Mehmet Altınöz'ü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aday göstermesi İstanbul'daki dengeleri değiştirebilir mi?
Ekonomik darboğaz bakanlık verilerine yansıdı: 400 milyon doğalgaz ve elektrik faturası ödenmedi!
CHP'li vekil paylaştı 'İnsanın kanını donduruyor! Bu nasıl bir vahşettir?'