Türk lirasındaki değer kaybı katlanarak hızlanıyor. Son olarak dolar kuru 13,45 seviyesini görerek tarihi rekor kırdı. Ekonomik kriz vatandaşı sıkıntıya sokarken AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçime işaret etti.
'TEK YOLU SANDIKTIR'
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Finansal krizlerle, ekonomik manipülasyonlarla Türkiye’yi dize getirmeye çalışmak, daha önce denenen ve başarılı olmayan operasyonlardır. Türkiye’ye yön vermenin tek yolu sandıktır. Aziz milletimizin iradesi, bu operasyonların üstündedir." ifadelerini kullandı.
İşte Kabaktepe'nin paylaşımları:

ERDOĞAN VE BAHÇELİ 'ERKEN SEÇİM YOK' DİYOR
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, başta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefet partilerinin yaptığı acil erken seçim çağrılarını reddetme ısrarı sürüyor. Erdoğan, en son bugün yaptığı açıklamalarda konuya ilişkin "Hâlâ erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim. Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değiller. Geçti onlar, tarih oldu. 15 ayda 20 ayda bir seçim yapmak bunlar ilkel kabileler işidir" demişti.
Erdoğan'ın ısrarlı açıklamalarına rağmen Osman Nuri Göktepe'nin bu çağrısına parti içerisinden nasıl bir karşılık verileceği merak konusu oldu.
https://www.krttv.com.tr/gundem/akpliyoneticidenflassecimcagrisitekyolusandiktirh101231.html
Ankara'yı parsel parsel peşkeş çekip Anıtkabir'i imara açan Melih'in FETÖ arşivi !766 izlenme
Gizlilik kararı kalktı, gerçek ortaya çıktı! Polisin bindiği arabalar Dilan Polat’ın değilmiş24 izlenme
Yat limanını Koç’un elinden kapan Diyarbakırlı iş insanı, Didim’de turistik arazi Ankara’da hazine arazisi aldı17 izlenme
Yaşam koşulları kötüleşen ülkede halk hükümet sarayını bastı!71 izlenme
TÜVTÜRK ödemelerinde yeni bir masraf çıktı: İşlem başına kesilecek24 izlenme
AKP Diyarbakır İl Başkanı'ndan skandal sözler! 'CHP iktidarında bizi tekrar koyun gibi dizip andımızı okuturlar'41 izlenme
Vatandaş derin yoksulluktan ölürken AKP'li siyasetçiler lüks içinde21 izlenme
İşte ‘kedicik’ olmanın bedeli771 izlenme